ŞEREFETTİN KOÇ'TAN BU KEZ ÜZÜCÜ HABER

Sağlık 09.10.2021 - 16:50, Güncelleme: 09.10.2021 - 16:50
 

ŞEREFETTİN KOÇ'TAN BU KEZ ÜZÜCÜ HABER

Kocaeli Haberi
Özçelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve önceki dönem Gebze Sendikalar Birliği Başkanı ve Gebze Belediyesi Önceki dönem meclis üyelerinden Şerafettin Koç, Covid-19’a yakalandığını duyurdu.. Başkan Koç rahatsızlığını, “Ateş ve üşüme nedeniyle verdiğim test sonucu pozitif çıkmıştır. Son bir kaç gündür aynı ortamı paylaştıklarım kendilerini kontrol altında tutsun. Genel durumum iyi ve evde karantinadayım.” uyarısı ile sosyal medya sayfasından duyurdu. Başkan Koç’a ve tüm covid-19 hastalarına geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimizi iletiyoruz
Kocaeli Haberi

Özçelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve önceki dönem Gebze Sendikalar Birliği Başkanı ve Gebze Belediyesi Önceki dönem meclis üyelerinden Şerafettin Koç, Covid-19’a yakalandığını duyurdu..

Başkan Koç rahatsızlığını, “Ateş ve üşüme nedeniyle verdiğim test sonucu pozitif çıkmıştır. Son bir kaç gündür aynı ortamı paylaştıklarım kendilerini kontrol altında tutsun. Genel durumum iyi ve evde karantinadayım.” uyarısı ile sosyal medya sayfasından duyurdu.

Başkan Koç’a ve tüm covid-19 hastalarına geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimizi iletiyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.