ŞEHİTLERİMİZ VAR!

Yaşam 30.04.2023 - 15:40, Güncelleme: 30.04.2023 - 15:40
 

ŞEHİTLERİMİZ VAR!

KOCAELİ HABERİ
Şırnak'ta askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Şırnak-Uludere kara yolu Balveren beldesi mevkiinde sabah saatlerinde askeri personeli taşıyan otobüs, şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 2 ASKER ŞEHİT OLDU Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kazada 2 askerin şehit olduğunu ve 4 askerin de yaralandığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, yaralı askerlerin hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı belirtildi. Açıklamada "Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi. Otobüs vinçle bölgeden kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
KOCAELİ HABERİ

Şırnak'ta askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Şırnak-Uludere kara yolu Balveren beldesi mevkiinde sabah saatlerinde askeri personeli taşıyan otobüs, şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 ASKER ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kazada 2 askerin şehit olduğunu ve 4 askerin de yaralandığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, yaralı askerlerin hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı belirtildi.

Açıklamada "Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Otobüs vinçle bölgeden kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.