ŞAYİR'DEN DİLOVALILARA BAĞLAMA

İlçeler 11.09.2023 - 09:28, Güncelleme: 11.09.2023 - 09:28
 

ŞAYİR'DEN DİLOVALILARA BAĞLAMA

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir',n talimatıyla başlatılan ‘ücretsiz müzik eğitimleri’, bağlama kursları ile yeni döneme başlıyor.  ÜCRETSİZ BAĞLAMA KURSLARI BAŞLADI  Kayıtları başlayan bağlama kurslarına katılacak 10 yaş ve üzeri vatandaşlara, eğitimler profesyonel müzik eğitmenleri tarafından verilecek. Üç ayrı branşta 110 öğrencinin eğitim aldığı müzik kurslarında yeni dönem bağlama kursları Ekim ayının ilk haftası yeniden start alacak. Ücretsiz bağlama kursuna katılmak isteyen Dilovalı vatandaşlar başvurularını 1 Ekim’e kadar Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne ve Tavşancıl Ömer Halisdemir Yüzme Havuzu tesisine giderek yaptırabilecekler.  
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir',n talimatıyla başlatılan ‘ücretsiz müzik eğitimleri’, bağlama kursları ile yeni döneme başlıyor. 

ÜCRETSİZ BAĞLAMA KURSLARI BAŞLADI 

Kayıtları başlayan bağlama kurslarına katılacak 10 yaş ve üzeri vatandaşlara, eğitimler profesyonel müzik eğitmenleri tarafından verilecek. Üç ayrı branşta 110 öğrencinin eğitim aldığı müzik kurslarında yeni dönem bağlama kursları Ekim ayının ilk haftası yeniden start alacak.

Ücretsiz bağlama kursuna katılmak isteyen Dilovalı vatandaşlar başvurularını 1 Ekim’e kadar Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne ve Tavşancıl Ömer Halisdemir Yüzme Havuzu tesisine giderek yaptırabilecekler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.