SAVAŞ ÖZDEMİR ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU

Siyaset 21.11.2023 - 19:43, Güncelleme: 21.11.2023 - 20:04
 

SAVAŞ ÖZDEMİR ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDU

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesi önceki dönem Belediye Başkan yardımcısı Savaş Özdemir, Ak Parti Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için bugün Ak Parti Çayırova ilçe Teşkilatına giderekl, İlçe başkanı Erhan Sarıdede'ye resmi başvuru evraklarını teslim etti.. Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Bölgesinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır topluluğunun en önde gelen isimlerinden birisi olan Çayırovalı iş ve siyaset insanı Savaş Özdemir,  2004-2009 yılları arasında Çayırova Belediye Başkan yardımcılığı yapmıştı.. Savaş Özdemir, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'ye, belediye başkan adaylığı için resmi başvurusunu yaparken, eşi Arife Özdemir ile oğulları Ömer ve Yusuf Kadir Özdemir'in de kendisi ile birlikte ilçe teşkilatına gelerek, aile boyu desteklerinin tam olduğunu göstermiş olmaları dikkatlerden kaçmadı..   Öte yandan Çayırova Bölgesindeki Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerinin de Savaş Özdemir'in belediye başkan adaylığına sonuna kadar tam destek verecekleri dile getiriliyor..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesi önceki dönem Belediye Başkan yardımcısı Savaş Özdemir, Ak Parti Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için bugün Ak Parti Çayırova ilçe Teşkilatına giderekl, İlçe başkanı Erhan Sarıdede'ye resmi başvuru evraklarını teslim etti..

Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Bölgesinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır topluluğunun en önde gelen isimlerinden birisi olan Çayırovalı iş ve siyaset insanı Savaş Özdemir,  2004-2009 yılları arasında Çayırova Belediye Başkan yardımcılığı yapmıştı..

Savaş Özdemir, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede'ye, belediye başkan adaylığı için resmi başvurusunu yaparken, eşi Arife Özdemir ile oğulları Ömer ve Yusuf Kadir Özdemir'in de kendisi ile birlikte ilçe teşkilatına gelerek, aile boyu desteklerinin tam olduğunu göstermiş olmaları dikkatlerden kaçmadı..  

Öte yandan Çayırova Bölgesindeki Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerilerinin de Savaş Özdemir'in belediye başkan adaylığına sonuna kadar tam destek verecekleri dile getiriliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.