SARITOPRAK MİLLİ SPORCUYU DARICA AİLESİNE KAZANDIRDI

Spor 26.05.2023 - 16:27, Güncelleme: 26.05.2023 - 16:27
 

SARITOPRAK MİLLİ SPORCUYU DARICA AİLESİNE KAZANDIRDI

KOCAELİ HABERİ
Türkiye’yi boks ve kick boks milli takımında başarıyla temsil eden milli sporcu Emre Karaca, Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak’ın girişimleriyle Darıca Belediyesi’ne kazandırıldı. Milli sporcu, 3 Haziran Cumartesi günü Japonya’nın Tokyo kentinde gerçekleşecek olan K1 World GP kicknoks turnuvasında 56 kiloda kemer maçına çıkacak. Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, milli sporcu Emre Karaca’yı Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ile bir araya getirdi. Sarıtoprak, yaptığı açıklamada, “Daha önce Tuzla Belediyesi adına ringe çıkan milli sporcumuz Emre Karaca’yı, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’ne transfer ettik. İlgi ve alakasını esirgemeyen Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk’e teşekkür ediyorum. Emre kardeşimiz bundan böyle ulusal ve uluslararası turnuvalarda Darıca’mızın adını ringlerde gururla haykıracak”dedi. ‘DARICA’NIN ÇOCUĞU’ OLARAK MÜCADELE EDECEĞİM Milli sporcu Emre Karaca ise yaptığı açıklamada, “Japonya’da ‘Darıca’nın çocuğu’ olarak mücadele edeceğim için çok mutlu ve gururluyum. Bana kapılarını açan Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a, yaklaşımı ve nazik misafirperverliği için Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cüneyt Şentürk’e, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Sayın Hüsamettin Ergül’e, beni Darıca ailesi ile buluşturarak  transferimde büyük emeği olan CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi Sayın Özkan Sarıtoprak’a teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.  
KOCAELİ HABERİ

Türkiye’yi boks ve kick boks milli takımında başarıyla temsil eden milli sporcu Emre Karaca, Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak’ın girişimleriyle Darıca Belediyesi’ne kazandırıldı. Milli sporcu, 3 Haziran Cumartesi günü Japonya’nın Tokyo kentinde gerçekleşecek olan K1 World GP kicknoks turnuvasında 56 kiloda kemer maçına çıkacak.

Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, milli sporcu Emre Karaca’yı Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ile bir araya getirdi. Sarıtoprak, yaptığı açıklamada, “Daha önce Tuzla Belediyesi adına ringe çıkan milli sporcumuz Emre Karaca’yı, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’ne transfer ettik. İlgi ve alakasını esirgemeyen Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk’e teşekkür ediyorum. Emre kardeşimiz bundan böyle ulusal ve uluslararası turnuvalarda Darıca’mızın adını ringlerde gururla haykıracak”dedi.

‘DARICA’NIN ÇOCUĞU’ OLARAK MÜCADELE EDECEĞİM

Milli sporcu Emre Karaca ise yaptığı açıklamada, “Japonya’da ‘Darıca’nın çocuğu’ olarak mücadele edeceğim için çok mutlu ve gururluyum. Bana kapılarını açan Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a, yaklaşımı ve nazik misafirperverliği için Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cüneyt Şentürk’e, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Sayın Hüsamettin Ergül’e, beni Darıca ailesi ile buluşturarak  transferimde büyük emeği olan CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi Sayın Özkan Sarıtoprak’a teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.