Sanayi Sitesi çöp kente döndü

Siyaset 08.05.2023 - 18:18, Güncelleme: 08.05.2023 - 18:18
 

Sanayi Sitesi çöp kente döndü

KOCAELİ HABERİ
Başiskele Sanayi Sitesi, çöp kente döndü; Esnaf isyanını Küçükkaya’ya anlattı Çöpleri toplanmadığı için atıklarla baş bırakılan Başiskele Sanayi Sitesi esnafı yaşadıklarını CHP Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya anlattı, destek istedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, Başiskele Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Anıl Acurman ve ilçe yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretlerde Küçükkaya, esnafın taleplerini dinledi. Ziyaretler esnasında, Başiskele Sanayi Sitesi’nin adeta çöp sitesine dönüştüğünü gören Küçükkaya esnaflardan konuyla ilgili bilgi aldı. ESNAF İSYANDA Hala iskan verilmeyen ve tüm yetkililerin iskanla ilgili topu birbirine attığını belirten sanayi sitesi esnafı bir başlarına bırakıldıklarını ifade etti. Çöplerini kendilerinin dışarı çıkardıklarını ancak bazı çöplerin kenarlara atıldığını ve belediyeden defalarca talepte bulunmalarına rağmen hiçbir destek alamadıklarını söyleyen sanayi sitesi esnafı yaşadıklarına isyan etti. Ekonomik olarak mücadele verdikleri dükkanlarında bir de çöp sorunuyla uğraştıklarını söyleyen esnaf konuyla ilgili CHP heyetinden destek istedi.
KOCAELİ HABERİ

Başiskele Sanayi Sitesi, çöp kente döndü; Esnaf isyanını Küçükkaya’ya anlattı

Çöpleri toplanmadığı için atıklarla baş bırakılan Başiskele Sanayi Sitesi esnafı yaşadıklarını CHP Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya anlattı, destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, Başiskele Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Anıl Acurman ve ilçe yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretlerde Küçükkaya, esnafın taleplerini dinledi. Ziyaretler esnasında, Başiskele Sanayi Sitesi’nin adeta çöp sitesine dönüştüğünü gören Küçükkaya esnaflardan konuyla ilgili bilgi aldı.

ESNAF İSYANDA
Hala iskan verilmeyen ve tüm yetkililerin iskanla ilgili topu birbirine attığını belirten sanayi sitesi esnafı bir başlarına bırakıldıklarını ifade etti. Çöplerini kendilerinin dışarı çıkardıklarını ancak bazı çöplerin kenarlara atıldığını ve belediyeden defalarca talepte bulunmalarına rağmen hiçbir destek alamadıklarını söyleyen sanayi sitesi esnafı yaşadıklarına isyan etti. Ekonomik olarak mücadele verdikleri dükkanlarında bir de çöp sorunuyla uğraştıklarını söyleyen esnaf konuyla ilgili CHP heyetinden destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.