SANAYİ BAKANI KACIR GENÇ PROFESYONELLER İÇİN GEBZE'YE GELDİ

Bilim-Teknoloji 14.10.2023 - 13:54, Güncelleme: 14.10.2023 - 14:09
 

SANAYİ BAKANI KACIR GENÇ PROFESYONELLER İÇİN GEBZE'YE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Standartlar Günü Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı'na katılmak üzere bugün Kocaeli Gebze'ye geldi.. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın bizzat katılım sağladığı "Dünya Standartlar Günü Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı" sabah saat 09:30'da başladı.  Gebze Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilen çalıştaya başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu,Sadettin Hülagü ve Veysel Tipioğlu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl başkan vekili ve KOBİ İslah OSB Başkanı Haluk Sekban ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz olmak üzere çok sayıda iş insanı ve kent protokolü katılım sağladı.. Bakan Kacır, Çalıştyda yaptığı konuşmada, standartların, küresel düzeyde işbirliği, kalite güvencesi ve uyumun temel taşları, ticaret ve endüstrinin vazgeçilmezi, ayrıca insan hayatının her alanında daha güvenli bir geleceğin teminatı olduğunu söyledi. Kacır, her yıl 14 Ekim'de kutlanan Dünya Standartlar Günü'nün, standartların öneminin anlaşılmasında, standardizasyon bilincinin ülkede ve küresel düzeyde artmasında önemli rol oynadığını vurgulayarak, "Bu sene düzenlediğimiz Dünya Standartlar Günü programımızın odağında ' Türkiye Yüzyılı'nın mimarları gençlerimiz yer alıyor." dedi. Çalıştayla gençlerin uluslararası standardizasyon kuruluşlarını tanımasını ve bu kuruluşların çalışmalarına katılımını teşvik edeceklerini aktaran Kacır, gençleri standardizasyon süreçlerinde daha aktif olmaları yolunda cesaretlendireceklerini kaydetti.
KOCAELİ HABERİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Standartlar Günü Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı'na katılmak üzere bugün Kocaeli Gebze'ye geldi..

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın bizzat katılım sağladığı "Dünya Standartlar Günü Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı" sabah saat 09:30'da başladı. 

Gebze Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilen çalıştaya başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu,Sadettin Hülagü ve Veysel Tipioğlu,  Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl başkan vekili ve KOBİ İslah OSB Başkanı Haluk Sekban ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz olmak üzere çok sayıda iş insanı ve kent protokolü katılım sağladı..

Bakan Kacır, Çalıştyda yaptığı konuşmada, standartların, küresel düzeyde işbirliği, kalite güvencesi ve uyumun temel taşları, ticaret ve endüstrinin vazgeçilmezi, ayrıca insan hayatının her alanında daha güvenli bir geleceğin teminatı olduğunu söyledi.

Kacır, her yıl 14 Ekim'de kutlanan Dünya Standartlar Günü'nün, standartların öneminin anlaşılmasında, standardizasyon bilincinin ülkede ve küresel düzeyde artmasında önemli rol oynadığını vurgulayarak, "Bu sene düzenlediğimiz Dünya Standartlar Günü programımızın odağında ' Türkiye Yüzyılı'nın mimarları gençlerimiz yer alıyor." dedi.

Çalıştayla gençlerin uluslararası standardizasyon kuruluşlarını tanımasını ve bu kuruluşların çalışmalarına katılımını teşvik edeceklerini aktaran Kacır, gençleri standardizasyon süreçlerinde daha aktif olmaları yolunda cesaretlendireceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.