SAMET COŞKUN'UN ACI GÜNÜ

Yaşam 25.03.2024 - 04:02, Güncelleme: 25.03.2024 - 04:02
 

SAMET COŞKUN'UN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Samet Coşkun'un anneanesi Şadiye Kurtbal vefat etti. Gebze'nin tanınmış iş insanlarından merhum Hacı İbrahim Kurtbal'ın eşi Şadiye Kurtbal'ın cenazsei bugün Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde İkindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra Tavşanlı köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Kocaeli haberi gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyesi Samet Coşkun'un anneanesi Şadiye Kurtbal vefat etti.

Gebze'nin tanınmış iş insanlarından merhum Hacı İbrahim Kurtbal'ın eşi Şadiye Kurtbal'ın cenazsei bugün Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde İkindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra Tavşanlı köyü aile mezarlığına defnedilecektir.

Kocaeli haberi gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.