SAADET PARTİSİ'NDEN KOCAELİHABERİ'NE ZİYARET

Dünya 10.01.2023 - 14:49, Güncelleme: 10.01.2023 - 15:35
 

SAADET PARTİSİ'NDEN KOCAELİHABERİ'NE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Ayşegül Aydın ve Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Gençlik Kolları Başkanı Şüheda Bilikçi İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Atalı, 10 Ocak Gazeteciler günü sebebi ile gazetemizi ziyarete geldi Önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçim süreci ve saha çalışmaları hakkında geçen sohbet sonrası partililer Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun hayatını konu olan 'Son Tanık' kitabını Kocaelihaberi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Fırat Yucak'a hediye olarak takdim etti.  
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Ayşegül Aydın ve Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Gençlik Kolları Başkanı Şüheda Bilikçi İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Atalı, 10 Ocak Gazeteciler günü sebebi ile gazetemizi ziyarete geldi

Önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçim süreci ve saha çalışmaları hakkında geçen sohbet sonrası partililer Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun hayatını konu olan 'Son Tanık' kitabını Kocaelihaberi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Fırat Yucak'a hediye olarak takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.