SAADET PARTİSİ GEBZE BAŞKANI VURAL'DAN YUCAK'A ZİYARET

Siyaset 28.02.2024 - 15:33, Güncelleme: 28.02.2024 - 15:50
 

SAADET PARTİSİ GEBZE BAŞKANI VURAL'DAN YUCAK'A ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Erkan Vural, Kocaelihaberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi.. Mustafa Türel'in Gebze Belediye başkan adayı olmasından sonra Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanlığı görevine atanan Erkan Vural, ilk medya ziyaretini gazetemize yaptı. Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak ile yerel ve ulusal gündem üzerine koyu bir sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette genel bir değerlendirme yapan başkan Erkan Vural "Siyasette aslolan insana hizmettir. 1994-2004 yılları arasında Milli Görüş belediyeciliğini, Gebze Belediyesinde hayata geçirdik ve Gebzeliler yerel hizmetlerin en güzel bir şekilde verdiğine tanık oldular, yaşadılar. Şimdi 2024 yerel seçimleri için yine iddialıyız. Belediye başkan adayımız Mustafa Türel ve güçlü meclis üyesi aday listesi ile Gebze Belediye başkanlığı seçimlerini kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Bunu sahaya indiğimizde de vatandaşların bize olan ilgi ve teveccühlerinden görüyoruz" dedi.. Cengiz Yucak bu nazik ziyareti ve keyifli sohbeti için  Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Erkan Vural teşekkür ederek siyasi çalışmalarında başarılar diledi..
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Erkan Vural, Kocaelihaberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'a bir ziyaret gerçekleştirdi..

Mustafa Türel'in Gebze Belediye başkan adayı olmasından sonra Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanlığı görevine atanan Erkan Vural, ilk medya ziyaretini gazetemize yaptı. Genel Yayın Koordinatörümüz Cengiz Yucak ile yerel ve ulusal gündem üzerine koyu bir sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette genel bir değerlendirme yapan başkan Erkan Vural "Siyasette aslolan insana hizmettir. 1994-2004 yılları arasında Milli Görüş belediyeciliğini, Gebze Belediyesinde hayata geçirdik ve Gebzeliler yerel hizmetlerin en güzel bir şekilde verdiğine tanık oldular, yaşadılar. Şimdi 2024 yerel seçimleri için yine iddialıyız. Belediye başkan adayımız Mustafa Türel ve güçlü meclis üyesi aday listesi ile Gebze Belediye başkanlığı seçimlerini kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Bunu sahaya indiğimizde de vatandaşların bize olan ilgi ve teveccühlerinden görüyoruz" dedi..

Cengiz Yucak bu nazik ziyareti ve keyifli sohbeti için  Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Erkan Vural teşekkür ederek siyasi çalışmalarında başarılar diledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.