SAADET GEBZE HÜSEYİN ÖZTÜRK'E TEKLİF Mİ GÖTÜRDÜ?

Siyaset 09.12.2023 - 00:36, Güncelleme: 09.12.2023 - 00:36
 

SAADET GEBZE HÜSEYİN ÖZTÜRK'E TEKLİF Mİ GÖTÜRDÜ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 yerel seçimlerine giderke, Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatının, Gebze Belediye Başkan adayı olarak kimi gösterceği merak edilirken, resmi sosyal medya sayfalarından "Başkanlığı sosyal medya sayfasından İlçe başkanımız Mustafa Turel, teşkilat başkanımız Recep Tütüncü ve Muhasip Mehmet Ağar beyle, Geçmiş dönem belediye başkanımız Hüseyin Öztürk ile önümüzdeki yerel seçimler münasebetiyle istişare ve fikir alışverişinde bulunduk. Misafir perverliklerinden ötürü Hüseyin Öztürk beye teşekkür ederiz." açıklaması geldi.. Bu paylaşımdan sonra Gebze siyaset kulislerinde "Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı, Gebze Belediye başkan adaylığı için Hüseyin Öztürk'e teklif mi götürdü? Götürdülerce Öztürk'ün cevabı ne oldu" soruları sorulmaya başlandı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 yerel seçimlerine giderke, Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatının, Gebze Belediye Başkan adayı olarak kimi gösterceği merak edilirken, resmi sosyal medya sayfalarından "Başkanlığı sosyal medya sayfasından İlçe başkanımız Mustafa Turel, teşkilat başkanımız Recep Tütüncü ve Muhasip Mehmet Ağar beyle, Geçmiş dönem belediye başkanımız Hüseyin Öztürk ile önümüzdeki yerel seçimler münasebetiyle istişare ve fikir alışverişinde bulunduk. Misafir perverliklerinden ötürü Hüseyin Öztürk beye teşekkür ederiz." açıklaması geldi..

Bu paylaşımdan sonra Gebze siyaset kulislerinde "Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı, Gebze Belediye başkan adaylığı için Hüseyin Öztürk'e teklif mi götürdü? Götürdülerce Öztürk'ün cevabı ne oldu" soruları sorulmaya başlandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.