SAADET ÇAYIROVA'DAN İYİ PARTİ ADAYI ŞEVKİ DEMİRCİ'YE TAM DESTEK

Siyaset 02.03.2024 - 15:26, Güncelleme: 02.03.2024 - 15:26
 

SAADET ÇAYIROVA'DAN İYİ PARTİ ADAYI ŞEVKİ DEMİRCİ'YE TAM DESTEK

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, Saadet Partisi Kadın Kolları’nın tertip ettiği, "Çayırova Başkanıyla Buluşuyor" adı altındaki kahvaltı etkinliğine konuk oldu.. Çayırova Saadet Partsinin kendisine gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı çok mutlu olan Şevki Demirci, o anları sosyal medyadan "Saadet Partisi Kadın Kolları’nın tertip ettiği, Çayırova Başkanıyla Buluşuyor Kahvaltı Etkinliği’ne iştirak ettik. Hanım kardeşlerimizin bizlere gösterdiği teveccüh çalışmalarımızın motivasyon kaynağı oluyor. İyi ki varsınız!" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci, Saadet Partisi Kadın Kolları’nın tertip ettiği, "Çayırova Başkanıyla Buluşuyor" adı altındaki kahvaltı etkinliğine konuk oldu..

Çayırova Saadet Partsinin kendisine gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı çok mutlu olan Şevki Demirci, o anları sosyal medyadan "Saadet Partisi Kadın Kolları’nın tertip ettiği, Çayırova Başkanıyla Buluşuyor Kahvaltı Etkinliği’ne iştirak ettik. Hanım kardeşlerimizin bizlere gösterdiği teveccüh çalışmalarımızın motivasyon kaynağı oluyor. İyi ki varsınız!" sözleri ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.