REKTÖR NEDİM SÖZBİR GURURUNU PAYLAŞTI

Eğitim-Kültür-Sanat 22.08.2023 - 12:18, Güncelleme: 22.08.2023 - 13:44
 

REKTÖR NEDİM SÖZBİR GURURUNU PAYLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir,  2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) en yüksek başarıyı yakalayan Düzce Üniversitesi ile gurur duydu.. Kocaeli ve Gebzelilerin de yakından tanıdığı Ardahanlı Rektör Sözbir bu gururunu sosyal medya sayfasından "Düzce Üniversitesi, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre öğrenci yerleşme oranında lisans düzeyinde  %97.24, ön lisansta ise %100 oranla tercih edilen ilk üniversiteler arasında yer aldı. Bu vesileyle Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum." ifadeleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir,  2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) en yüksek başarıyı yakalayan Düzce Üniversitesi ile gurur duydu..

Kocaeli ve Gebzelilerin de yakından tanıdığı Ardahanlı Rektör Sözbir bu gururunu sosyal medya sayfasından "Düzce Üniversitesi, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre öğrenci yerleşme oranında lisans düzeyinde  %97.24, ön lisansta ise %100 oranla tercih edilen ilk üniversiteler arasında yer aldı. Bu vesileyle Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum." ifadeleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.