REKTÖR CANTÜRK'TEN REKTÖR SÖZBİR'E ZİYARET

Eğitim-Kültür-Sanat 04.08.2023 - 10:48, Güncelleme: 04.08.2023 - 10:48
 

REKTÖR CANTÜRK'TEN REKTÖR SÖZBİR'E ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer, Düzce Üniversitesi rektörü Prpf. Dr. Nedim Sözbir'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun diyerek tebrik ve başarı dileklerini iletti.. Nedim Sözbir bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Üniversitesi Rektörü, kıymetli meslektaşım Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK Üniversitemize ziyarette bulundular. Kıymetli Rektörümüz ile eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel araştırma, bölgesel kalkınma ve iş birliği imkanları başta olmak üzere farklı konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Rektörümüze nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer, Düzce Üniversitesi rektörü Prpf. Dr. Nedim Sözbir'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun diyerek tebrik ve başarı dileklerini iletti..

Nedim Sözbir bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Üniversitesi Rektörü, kıymetli meslektaşım Prof. Dr. Nuh Zafer CANTÜRK Üniversitemize ziyarette bulundular. Kıymetli Rektörümüz ile eğitim-öğretim faaliyetleri, bilimsel araştırma, bölgesel kalkınma ve iş birliği imkanları başta olmak üzere farklı konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Rektörümüze nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı..
Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'DÜZCE ÜNİVERSİTESİ' görseli olabilir
Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.