RECEP KAYA'YI YALNIZ BIRAKMADILAR

Röpotajlar 29.12.2022 - 18:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 18:10
 

RECEP KAYA'YI YALNIZ BIRAKMADILAR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın vefat eden annesi Saime Kaya (90) bugün son yolculuğuna uğurlandı. Saime Kaya'nın cenazesi bugün Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Merkez Cami’nde ikindi namazına müetakip kılınan cenaze namazının akabinde Gebze Merkez mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir önceki dönem Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve önceki dönem belediye başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çitfçi, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkan yardımcıları Av. Halit Çokan ve Şahin Talus, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, KBB Gebze Bölge Koordinaatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve diğer ilçe başkaları ile il ve ilçe yöneticileri,  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyeleri Sadık Güvenç ve Umut Aydoğdu, KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın ve Gebze Fırtına Trabzonspor Tarfatarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş olmak üzere çok sayıda yakınları, arkadaşları ve dostaları katılım sağlayarak Kaya ailesini bu acı gününde yalnız bırakmadılar.. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Kaya ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın vefat eden annesi Saime Kaya (90) bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Saime Kaya'nın cenazesi bugün Gebze Tatlıkuyu Mahallesi Merkez Cami’nde ikindi namazına müetakip kılınan cenaze namazının akabinde Gebze Merkez mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir önceki dönem Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti milletvekilleri Fikri Işık, İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve önceki dönem belediye başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çitfçi, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkan yardımcıları Av. Halit Çokan ve Şahin Talus, KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, KBB Gebze Bölge Koordinaatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve diğer ilçe başkaları ile il ve ilçe yöneticileri,  İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyeleri Sadık Güvenç ve Umut Aydoğdu, KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın ve Gebze Fırtına Trabzonspor Tarfatarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş olmak üzere çok sayıda yakınları, arkadaşları ve dostaları katılım sağlayarak Kaya ailesini bu acı gününde yalnız bırakmadılar..

Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Kaya ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz..
Bir 1 kişi, ayakta, kalabalık ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.