RECEP KAYA VE ADNAN KÖŞKER BİRLİKTE ŞAHİT OLDULAR

Siyaset 11.09.2023 - 10:04, Güncelleme: 11.09.2023 - 10:04
 

RECEP KAYA VE ADNAN KÖŞKER BİRLİKTE ŞAHİT OLDULAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Burhanettin Malkoç’un oğlu Temel Malkoç, Halıcıoğlu ailesinin güzel kızları Erva Halıcıoğlu ile yaşamlarını birleştirdi.. Temel ve Erva genç çiftinin dün akşam Gebze Demirtaş düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker birlikte nikah şahitliği yaparken, çok sayıda tanınmış sima ve davetli düğüne katılım sağlayarak yaşam boyu mutluluk ve saadet dileklerini ilettiler..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin tanınmış iş ve siyaset insanlarından birisi olan Burhanettin Malkoç’un oğlu Temel Malkoç, Halıcıoğlu ailesinin güzel kızları Erva Halıcıoğlu ile yaşamlarını birleştirdi..

Temel ve Erva genç çiftinin dün akşam Gebze Demirtaş düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile Gebze Belediyesi eski başkanı Adnan Köşker birlikte nikah şahitliği yaparken, çok sayıda tanınmış sima ve davetli düğüne katılım sağlayarak yaşam boyu mutluluk ve saadet dileklerini ilettiler..
Bir 6 kişi, kürsü ve düğün görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.