RECEP KAYA İLE ADNAN KÖŞKER ADETA DÜŞMAN ÇATLATTI

Siyaset 13.11.2023 - 20:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 20:24
 

RECEP KAYA İLE ADNAN KÖŞKER ADETA DÜŞMAN ÇATLATTI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli ve İstanbul iş, siyaset ve spor dünyası, Gebzeli tanınmış iş, siyaset ve spor insanı Gökhan Altıntaş'ın Bilişim Vadisi karşısında yeni kurmuş olduğu otomotiv servisi Propratik ve Otopratik'in açılışında buluştu.. Altınlas Otomotiv A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş'ın Gebze Bölgesine kazandırdığı bu önemli hizmet servisinin bugün gerçekleşen açılış törenine siyasetçiler de akın etti. Dönemin Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in karşısına 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak çıkan Recep Kaya aday olamamış ama daha sonrasında önce Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyeliğine ve akabinde 2020 kongresinde de Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına seçilmişti. Siyaset kulislerinde Adnan Köşker ile Recep Kaya'nın arasının eskisi gibi sıcak olmadığı konuşuluyordu ki, bugün Altınlas Otomotiv'in bu açılışında verilen bu fotoğraf karesi, bu iddiayı yalanlayarak "dostluğumuz eski sıcaklığı ile devam ediyor" gibilerinden ve de adeta düşman çatlatır türdendi..    
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli ve İstanbul iş, siyaset ve spor dünyası, Gebzeli tanınmış iş, siyaset ve spor insanı Gökhan Altıntaş'ın Bilişim Vadisi karşısında yeni kurmuş olduğu otomotiv servisi Propratik ve Otopratik'in açılışında buluştu..

Altınlas Otomotiv A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Gökhan Altıntaş'ın Gebze Bölgesine kazandırdığı bu önemli hizmet servisinin bugün gerçekleşen açılış törenine siyasetçiler de akın etti.

Dönemin Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in karşısına 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak çıkan Recep Kaya aday olamamış ama daha sonrasında önce Ak Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyeliğine ve akabinde 2020 kongresinde de Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına seçilmişti.

Siyaset kulislerinde Adnan Köşker ile Recep Kaya'nın arasının eskisi gibi sıcak olmadığı konuşuluyordu ki, bugün Altınlas Otomotiv'in bu açılışında verilen bu fotoğraf karesi, bu iddiayı yalanlayarak "dostluğumuz eski sıcaklığı ile devam ediyor" gibilerinden ve de adeta düşman çatlatır türdendi..    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.