RECEP KAYA ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

Siyaset 07.12.2023 - 18:11, Güncelleme: 07.12.2023 - 18:20
 

RECEP KAYA ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, ilçe başkan yardımcısı Mehmet Ceylan ve Gebze Belediye meclis üyesi Hasan Özdemir ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşı Feramuz Kalaçay'ıtedavi altında olduğu hastenede ziyaret etti.. Recep Kaya o ziyaret anlarını sosyal medyadaan "Rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi gören İlçe yöneticimiz Feramuz Kalaçay’ı yönetimimizle birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah şifa versin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, ilçe başkan yardımcısı Mehmet Ceylan ve Gebze Belediye meclis üyesi Hasan Özdemir ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşı Feramuz Kalaçay'ıtedavi altında olduğu hastenede ziyaret etti..

Recep Kaya o ziyaret anlarını sosyal medyadaan "Rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi gören İlçe yöneticimiz Feramuz Kalaçay’ı yönetimimizle birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah şifa versin." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.