RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU'NA BAKANLIK BEKLENTİSİ

Siyaset 02.06.2023 - 16:51, Güncelleme: 02.06.2023 - 16:51
 

RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU'NA BAKANLIK BEKLENTİSİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekillerinden Vecdi Gönül, Osman Pepe, Nihat Ergün ve Fikri Işık olmak üzere dört milletvekili Ak Parti Hükümetlerinde Bakan olarak görev aldılar. En son olarak Fikri Işık, Binali Yıldırım'ın kurduğu hükümette, Başbakan yardımcısı olarak görev almıştı ve ondan sonrasında da Kocaeli bir daha Bakan görmedi.. Ak Parti Kocaeli önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve Çayırovalıtanınmış iş insanı İdris Demir, Kocaeli'nin Bakan özlemini sosyal medyadan "Kocaeliye Bakanlık bekliyoruz İnşallah Reis Kocaeli Milletvekilimiz Sn Radiye Sezer katırcıoğluna yakın çalışma ekibinde yer verecektir. Dürüst çalışkan gerçek dava insanı milletin hizmetkarı olan Sn Katırcıoğlunu ilimizden Bakan olarak görmek istiyoruz. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" sözleri ile dile getirdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekillerinden Vecdi Gönül, Osman Pepe, Nihat Ergün ve Fikri Işık olmak üzere dört milletvekili Ak Parti Hükümetlerinde Bakan olarak görev aldılar. En son olarak Fikri Işık, Binali Yıldırım'ın kurduğu hükümette, Başbakan yardımcısı olarak görev almıştı ve ondan sonrasında da Kocaeli bir daha Bakan görmedi..

Ak Parti Kocaeli önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve Çayırovalıtanınmış iş insanı İdris Demir, Kocaeli'nin Bakan özlemini sosyal medyadan "Kocaeliye Bakanlık bekliyoruz İnşallah Reis Kocaeli Milletvekilimiz Sn Radiye Sezer katırcıoğluna yakın çalışma ekibinde yer verecektir. Dürüst çalışkan gerçek dava insanı milletin hizmetkarı olan Sn Katırcıoğlunu ilimizden Bakan olarak görmek istiyoruz. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" sözleri ile dile getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.