PROF. DR. SADETTİN HÜLAGÜ GEBZE'DE KONUŞTU

Eğitim-Kültür-Sanat 27.11.2023 - 18:35, Güncelleme: 27.11.2023 - 18:35
 

PROF. DR. SADETTİN HÜLAGÜ GEBZE'DE KONUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Teknik Üniversitesinde düzenlenen Cumhuriyet'in 100.Yılında Bilim Konuşmaları programının bu haftaki konuşmacısı Ak Parti Kocaeli milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü oldu. Prof. Dr. Sadettin Hülagü bugün geldiği GTÜ'de  "Cumhuriyet'in 100.Yılında Lider Ülke Türkiye ve Stratejik Hedefler" konulu bir konuşma gerçekleştirdi.. Katılımın yüksekliğinden ve dinleycilerin ilgisinden dolayı çok mutlu olan Prof. Dr. Sadettin Hülagü dugularını sosyal medyadan "Konuşmamız süresince bir asırlık çınar Cumhuriyetimizin bir tablosunu çizerek, geleceğe yönelik hedeflerimizi, stratejimizi ülkemizin geleceği olan genç öğrencilerimizle paylaştık. İlgi, katılım ve öğrencilerimizin yakınlığı çok yüksekti. Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hacı Ali Mantar olmak üzere konuşmama katılan kıymetli öğretim üyelerine ve değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederim." sözleri ile ifade etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Teknik Üniversitesinde düzenlenen Cumhuriyet'in 100.Yılında Bilim Konuşmaları programının bu haftaki konuşmacısı Ak Parti Kocaeli milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü oldu.

Prof. Dr. Sadettin Hülagü bugün geldiği GTÜ'de  "Cumhuriyet'in 100.Yılında Lider Ülke Türkiye ve Stratejik Hedefler" konulu bir konuşma gerçekleştirdi..

Katılımın yüksekliğinden ve dinleycilerin ilgisinden dolayı çok mutlu olan Prof. Dr. Sadettin Hülagü dugularını sosyal medyadan "Konuşmamız süresince bir asırlık çınar Cumhuriyetimizin bir tablosunu çizerek, geleceğe yönelik hedeflerimizi, stratejimizi ülkemizin geleceği olan genç öğrencilerimizle paylaştık. İlgi, katılım ve öğrencilerimizin yakınlığı çok yüksekti. Başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hacı Ali Mantar olmak üzere konuşmama katılan kıymetli öğretim üyelerine ve değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederim." sözleri ile ifade etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.