POLİSİN ÜZERİNE ARABASINI SÜREN ÇAYIROVALI YAKALANDI

Asayiş 27.02.2023 - 09:44, Güncelleme: 27.02.2023 - 09:44
 

POLİSİN ÜZERİNE ARABASINI SÜREN ÇAYIROVALI YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
23.02.2023 günü ilimiz Çayırova İlçesi Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yol kontrolü yapan Trafik Ekibinin "Dur İhtarına" uymayarak, kullanmakta olduğu aracı bilerek polislerin üzerine süren ve yaralanmasına sebep olan ile O.U. isimli şüpheli şahıs ile bu şahsın olay akabinde kaçmasına ve saklanmasına yardım eden B.Ş., M.T., F.S. ve T.D. isimli şahıslar, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çabası sonucunda yakalandı. 25.02.2023 günü Adli Makamlara intikal ettirilen şahıslardan O.U. isimli şahıs, “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” suçundan tutuklanırken,  B.Ş., F.S., M.T. ve T.D. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı..
KOCAELİ HABERİ

23.02.2023 günü ilimiz Çayırova İlçesi Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yol kontrolü yapan Trafik Ekibinin "Dur İhtarına" uymayarak, kullanmakta olduğu aracı bilerek polislerin üzerine süren ve yaralanmasına sebep olan ile O.U. isimli şüpheli şahıs ile bu şahsın olay akabinde kaçmasına ve saklanmasına yardım eden B.Ş., M.T., F.S. ve T.D. isimli şahıslar, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çabası sonucunda yakalandı.

25.02.2023 günü Adli Makamlara intikal ettirilen şahıslardan O.U. isimli şahıs, “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” suçundan tutuklanırken,  B.Ş., F.S., M.T. ve T.D. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.