PKK'YA DEV OPERASYON; Aralarında Kocaeli'de var

Asayiş 03.10.2023 - 09:23, Güncelleme: 03.10.2023 - 09:23
 

PKK'YA DEV OPERASYON; Aralarında Kocaeli'de var

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,, PKK Terör Örgütüne karşı içlerinde Kocaeli'nin de olduğu 16 ilde eş zamanlaı olarak yapılan operasyonları sosyal medaydan şu ifadelerle duyurdu; "BTÖ’YE YÖNELİK TÜM TÜRKİYE’DE BAŞLATILAN “KAHRAMANLAR” OPERASYONLARI KAPSAMINDA; MERSİN, VAN, ŞANLIURFA, MARDİN VE AYDIN’DA 12 ŞÜPHELİ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI. BTÖ’NÜN İSTİHBARAT YAPILANMASINA YÖNELİK ŞANLIURFA MERKEZLİ MARDİN, DİYARBAKIR, GAZİANTEP, MERSİN, ŞIRNAK, İSTANBU , BURSA, BATMAN , DENİZLİ , ADANA, KAYSERİ, ANTALYA, KONYA , ISPARTA VE KOCAELİ OLMAK ÜZERE 16 İLDE YAPILAN OPERASYONLARDA İSE 56 ŞÜPHELİ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU YAKALANDI. AZİZ MİLLETİMİZ BİLMESİNİ İSTERİM Kİ: TERÖRİSTLERİN HİÇBİRİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ. GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN ÜSTÜN GAYRETLERİYLE MÜCADELEMİZE ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ. Şu an Türkiye genelinde kırsal alanda 03 Ekim 2023 saat 08.30 itibariyle; terörle mücadele kapsamında, 8 orta çaplı, 456 küçük çaplı olmak üzere 466 operasyon yapılmaktadır. Bu operasyonlara; JÖH, J.Komando ve Güvenlik Korucusundan oluşan 960 tim ve toplam 13.440 kahraman vatan evladı katılmaktadır. Operasyonlara katılan MİT, Emniyet ve Jandarmamızın her birini alınlarından öpüyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,, PKK Terör Örgütüne karşı içlerinde Kocaeli'nin de olduğu 16 ilde eş zamanlaı olarak yapılan operasyonları sosyal medaydan şu ifadelerle duyurdu;

"BTÖ’YE YÖNELİK TÜM TÜRKİYE’DE BAŞLATILAN “KAHRAMANLAR” OPERASYONLARI KAPSAMINDA; MERSİN, VAN, ŞANLIURFA, MARDİN VE AYDIN’DA 12 ŞÜPHELİ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI.

BTÖ’NÜN İSTİHBARAT YAPILANMASINA YÖNELİK ŞANLIURFA MERKEZLİ MARDİN, DİYARBAKIR, GAZİANTEP, MERSİN, ŞIRNAK, İSTANBU , BURSA, BATMAN , DENİZLİ , ADANA, KAYSERİ, ANTALYA, KONYA , ISPARTA VE KOCAELİ OLMAK ÜZERE 16 İLDE YAPILAN OPERASYONLARDA İSE 56 ŞÜPHELİ TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU YAKALANDI.

AZİZ MİLLETİMİZ BİLMESİNİ İSTERİM Kİ: TERÖRİSTLERİN HİÇBİRİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ. GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN ÜSTÜN GAYRETLERİYLE MÜCADELEMİZE ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ.

Şu an Türkiye genelinde kırsal alanda 03 Ekim 2023 saat 08.30 itibariyle; terörle mücadele kapsamında, 8 orta çaplı, 456 küçük çaplı olmak üzere 466 operasyon yapılmaktadır. Bu operasyonlara; JÖH, J.Komando ve Güvenlik Korucusundan oluşan 960 tim ve toplam 13.440 kahraman vatan evladı katılmaktadır. Operasyonlara katılan MİT, Emniyet ve Jandarmamızın her birini alınlarından öpüyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.