PEHLİVAN, BÜYÜKGÖZ VE GÖKÇE'NİN NOSTALJİK ANI

Siyaset 21.11.2023 - 13:50, Güncelleme: 21.11.2023 - 13:50
 

PEHLİVAN, BÜYÜKGÖZ VE GÖKÇE'NİN NOSTALJİK ANI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün gerçekleştirdikleri bir ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörümüz İbrahim Pehlivan ile birlikte Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'yi makamında ziyaret ettik." sözleri ile duyurdu.. Bu paylaşımdaki fotoğraf bizi alıp 2004 yılına götürdü.2004 yılında İbrahim Pehlivan Gebze Belediye Başkanı ve Zinnur Büyükgöz ile Metin Gökçe ise Gebze Belediye Başkan yardımcıları idi.. Yani İbrahim Pehlivan tıpkı 19 yıl öncesinde olduğu gibi Zinnur Büyükgöz ve Metin Gökçe ile aynı sehbanın etrafında oturuyordu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün gerçekleştirdikleri bir ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörümüz İbrahim Pehlivan ile birlikte Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'yi makamında ziyaret ettik." sözleri ile duyurdu..

Bu paylaşımdaki fotoğraf bizi alıp 2004 yılına götürdü.2004 yılında İbrahim Pehlivan Gebze Belediye Başkanı ve Zinnur Büyükgöz ile Metin Gökçe ise Gebze Belediye Başkan yardımcıları idi..

Yani İbrahim Pehlivan tıpkı 19 yıl öncesinde olduğu gibi Zinnur Büyükgöz ve Metin Gökçe ile aynı sehbanın etrafında oturuyordu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.