ÖZTEKİN KAŞUKCİ 'AK PARTİ KOCAELİ ATAN TAKIMI' ADINA SKOR VERMİŞ

Siyaset 27.11.2023 - 14:10, Güncelleme: 27.11.2023 - 14:38
 

ÖZTEKİN KAŞUKCİ 'AK PARTİ KOCAELİ ATAN TAKIMI' ADINA SKOR VERMİŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli'nin, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde ilçe belediye başkanlıkları için dün yaptığı temayül yoklamasına katılan Ak Parti Derince İlçe Belediye Başkan aday adayı Öztekin Kaşukci'nin yanında kendisini dinleyen arlarında Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım'ın da olduğu arkadaşlarına hararetli anlatımı ve onların sessiz ve derinden dinleyişleri dikkatlerden kaçmadı.. O anı görenler "Öztekin bey ne anlatıyor" diye merak ederken, o merakın cevabını bugün yine sosyal medya sayfasından kendsisi açıkladı. Öztekin Kaşukci o muhabbet anının fotoğrafını "Bu sohbetin konusu nedir acaba diye, arayan sorana meraklılara söyleyelim. 1 Nisan atanlar;13, karşılayanlar;0" sözleri ile paylaştı.. Biz de buradan Ak Parti Kocaelinin tüm kurmaylarına ve aday adaylarına, 2024 Ak Parti Kocaeli'nin "ATAN TAKIM'ında yer almayı hedefleyen Derince İlçe Belediye Başkan aday adayı Öztekin Kaşukci'nin bu sözlerinden yola çıkarak bir hatırlatmada bulunalım; "14 Mayıs 2023 genel seçimlerine, Ak Parti Kocaeli olarak 9 milletvekili çıkarırız havası ile gidilmesine rağmen milletvekili sayısındaki 6'ya düşüş bize gösterdi ki; marifet aday olarak listeye girebilmekte değil, marifet seçimi kazanarak sandıktan çıkabilmekteymiş"   Ha 13-0 imkansız mı? Doğru aday ve doğru tercihlerle gidildiği yerde, 13-0 niye imkansız olsun ki..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli'nin, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde ilçe belediye başkanlıkları için dün yaptığı temayül yoklamasına katılan Ak Parti Derince İlçe Belediye Başkan aday adayı Öztekin Kaşukci'nin yanında kendisini dinleyen arlarında Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım'ın da olduğu arkadaşlarına hararetli anlatımı ve onların sessiz ve derinden dinleyişleri dikkatlerden kaçmadı..

O anı görenler "Öztekin bey ne anlatıyor" diye merak ederken, o merakın cevabını bugün yine sosyal medya sayfasından kendsisi açıkladı.

Öztekin Kaşukci o muhabbet anının fotoğrafını "Bu sohbetin konusu nedir acaba diye, arayan sorana meraklılara söyleyelim. 1 Nisan atanlar;13, karşılayanlar;0" sözleri ile paylaştı..

Biz de buradan Ak Parti Kocaelinin tüm kurmaylarına ve aday adaylarına, 2024 Ak Parti Kocaeli'nin "ATAN TAKIM'ında yer almayı hedefleyen Derince İlçe Belediye Başkan aday adayı Öztekin Kaşukci'nin bu sözlerinden yola çıkarak bir hatırlatmada bulunalım;
"14 Mayıs 2023 genel seçimlerine, Ak Parti Kocaeli olarak 9 milletvekili çıkarırız havası ile gidilmesine rağmen milletvekili sayısındaki 6'ya düşüş bize gösterdi ki; marifet aday olarak listeye girebilmekte değil, marifet seçimi kazanarak sandıktan çıkabilmekteymiş"  

Ha 13-0 imkansız mı?
Doğru aday ve doğru tercihlerle gidildiği yerde, 13-0 niye imkansız olsun ki..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.