ÖZLEM KOZANKURT'TAN RECEP KAYA'YI DUYGULANDIRAN HEDİYE

Siyaset 15.11.2023 - 18:20, Güncelleme: 15.11.2023 - 18:29
 

ÖZLEM KOZANKURT'TAN RECEP KAYA'YI DUYGULANDIRAN HEDİYE

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli’nin en çok gündemde yer alan milletvekili aday adaylarından birisi olan ve 2024 yerel seçimleri için de olası Gebze Belediye Başkan adayları arasında ismi konuşulan PİMTAŞ AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilmek üzere geçtiğimiz ay Milli Eğitim Bakan yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'na teslim etti.. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize'de bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Kemal Şamlıoğlu'na, Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini teslim eden Özlem Kozankurt, Şamlıoğlu aracılığı ile bu şiirinin, 2024 yerel seçimlerinde "Ak Partinin seçim şarkısı olarak kullanılması arzusu"nu taşıdığını da ifade etmişti.. PİMTAŞ AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt iki hafta önce de, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'u ziyaret ederek, Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini takdim etmişti.. Özlem Kozankurt bugün de Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Arzu Arslan ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'ya "HALKIN ADAMI" isimli şiirini takdim etti.. Özlem Kozankurt'u ilçe başkan vekili Raif Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyesi Sevim Kömürcü ile birlikte ağırlayan Recep Kaya, Kozankurt'un bu anlamlı hediyesinden dolayı çok mutlu oldu, şahsı ve parti adına teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli’nin en çok gündemde yer alan milletvekili aday adaylarından birisi olan ve 2024 yerel seçimleri için de olası Gebze Belediye Başkan adayları arasında ismi konuşulan PİMTAŞ AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilmek üzere geçtiğimiz ay Milli Eğitim Bakan yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'na teslim etti..

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize'de bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Kemal Şamlıoğlu'na, Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini teslim eden Özlem Kozankurt, Şamlıoğlu aracılığı ile bu şiirinin, 2024 yerel seçimlerinde "Ak Partinin seçim şarkısı olarak kullanılması arzusu"nu taşıdığını da ifade etmişti..

PİMTAŞ AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt iki hafta önce de, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'u ziyaret ederek, Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini takdim etmişti..

Özlem Kozankurt bugün de Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Arzu Arslan ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'ya "HALKIN ADAMI" isimli şiirini takdim etti..

Özlem Kozankurt'u ilçe başkan vekili Raif Öztürk ve ilçe yönetim kurulu üyesi Sevim Kömürcü ile birlikte ağırlayan Recep Kaya, Kozankurt'un bu anlamlı hediyesinden dolayı çok mutlu oldu, şahsı ve parti adına teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.