ÖZGÜR ÖZEL İL VE İLÇELERDE YEREL İTTİFAKLARA KAPIYI AÇTI

Siyaset 17.11.2023 - 14:54, Güncelleme: 17.11.2023 - 14:54
 

ÖZGÜR ÖZEL İL VE İLÇELERDE YEREL İTTİFAKLARA KAPIYI AÇTI

KOCAELİ HABERİ
DİSK'in Adalet yürüyüşüne katılan CHP Genel Başkanı Özgür basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Gazetecilerin "2024 yerel seçimlerinde ittifakı için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşecek misiniz" sorusuna da cevap veren Özgür Özel "Biz CHP olarak Türkiye'nin her yerinde kendi belediye başkan adaylarımız ile seçimlere katılmak istiyoruz. Lakin bu yerelde ittifaklara kaplı olduğumuz anlamına gelmez. İttifak gerektiren il ve ilçelerde illa ki o ittifak sağlanır. Sayın Akşener önemli bir siyaset insanımızdır, tabi ki görüşürüz" dedi..
KOCAELİ HABERİ

DİSK'in Adalet yürüyüşüne katılan CHP Genel Başkanı Özgür basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

Gazetecilerin "2024 yerel seçimlerinde ittifakı için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşecek misiniz" sorusuna da cevap veren Özgür Özel "Biz CHP olarak Türkiye'nin her yerinde kendi belediye başkan adaylarımız ile seçimlere katılmak istiyoruz. Lakin bu yerelde ittifaklara kaplı olduğumuz anlamına gelmez. İttifak gerektiren il ve ilçelerde illa ki o ittifak sağlanır. Sayın Akşener önemli bir siyaset insanımızdır, tabi ki görüşürüz" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.