ÖZEL VE İMAMOĞLU BİRLİKTE AÇTILAR

Dünya 26.11.2023 - 21:50, Güncelleme: 26.11.2023 - 21:56
 

ÖZEL VE İMAMOĞLU BİRLİKTE AÇTILAR

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1928 yılında kurulan, 1997’ye kadar faaliyetlerini sürdüren, o tarihten bu yana da kaderine terk edilen Sarıyer'de ki Büyükdere Fidanlığı ve Bahçıvanlık Okulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden hizmete açıldı.. Atıl durumundan hak ettiği yeni görünümüne kavuşan Ata mirası Büyükdere Atatürk Fidanlığı; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP’nin parti toplantısı için İstanbul’da bulunan 80 il başkanı, milletvekilleri, belediye başkanları ve diğer siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla yeniden açıldı.  Ekrem İmamoğlu o açılış anını sosyal medyadan "Sarıyer Büyükdere Atatürk Fidanlığı’nı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve CHP’li 81 İl Başkanımızın katılımıyla açtık. İstanbul’a hayırlı olsun." sözleri ile paylaştı..Sarıyer Büyükdere Atatürk Fidanlığı’nı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve CHP’li 81 İl Başkanımızın katılımıyla açtık. İstanbul’a hayırlı olsun. pic.twitter.com/8m3cbUacc3— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) November 26, 2023
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1928 yılında kurulan, 1997’ye kadar faaliyetlerini sürdüren, o tarihten bu yana da kaderine terk edilen Sarıyer'de ki Büyükdere Fidanlığı ve Bahçıvanlık Okulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden hizmete açıldı..

Atıl durumundan hak ettiği yeni görünümüne kavuşan Ata mirası Büyükdere Atatürk Fidanlığı; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP’nin parti toplantısı için İstanbul’da bulunan 80 il başkanı, milletvekilleri, belediye başkanları ve diğer siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla yeniden açıldı. 

Ekrem İmamoğlu o açılış anını sosyal medyadan "Sarıyer Büyükdere Atatürk Fidanlığı’nı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve CHP’li 81 İl Başkanımızın katılımıyla açtık. İstanbul’a hayırlı olsun." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.