ÖNEM Projesi Galası Darıca’da Gerçekleştirildi..

İlçeler 29.05.2024 - 17:45, Güncelleme: 29.05.2024 - 17:45
 

ÖNEM Projesi Galası Darıca’da Gerçekleştirildi..

KOCAELİ HABERİ
Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte hayata geçirdikleri Özel Nedenlerin Engelleri ile Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında düzenlenen ve Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katıldı. Kocaeli ili genelinde öğrenim görmekte olan dezavantajlı ve risk altındaki çocukların akademik, kültürel ve spor faaliyetleri yoluyla gönüllerine dokunmak, ellerinden tutmak, kişilik gelişimi sağlamak, sorun çözme becerilerini iyileştirmek ve karşılaşabilecekleri riskleri önlemek amacıyla yürütülen ÖNEM Projesi Gala Programı bugün de Darıca Dudayev Sahil Parkında gerçekleşti. Programa; Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, ilgili kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri Darıca Aslan Çimento İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Halk Oyunları Gösterisi ile karşılandılar. Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyelerinin yerlerini almalarının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın açılış konuşmalarıyla ve sonrasında da Vali Seddar Yavuz’un ÖNEM Projesinin anlam ve önemine değindiği hitaplarıyla devam etti. Konuşmaların ardından Darıca Zeki Gezer Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Bağlama Topluluğu ve Korosu’nun müzikali ve Kazım Karabekir Anaokulu öğrencilerinin ‘Ay Yıldızlı Bayrağım’ isimli gösterisi davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Darıca ÖNEM Yürütme Kurulu Üyeleri ve Proje Hamilerine başarı ve teşekkür takdiminin yapılmasının akabinde toplu hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı. Darıca ÖNEM Sergisinin açılışı sonrası program, Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından stantların gezilmesi ile sonlandırıldı
KOCAELİ HABERİ

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte hayata geçirdikleri Özel Nedenlerin Engelleri ile Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında düzenlenen ve Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katıldı.

Kocaeli ili genelinde öğrenim görmekte olan dezavantajlı ve risk altındaki çocukların akademik, kültürel ve spor faaliyetleri yoluyla gönüllerine dokunmak, ellerinden tutmak, kişilik gelişimi sağlamak, sorun çözme becerilerini iyileştirmek ve karşılaşabilecekleri riskleri önlemek amacıyla yürütülen ÖNEM Projesi Gala Programı bugün de Darıca Dudayev Sahil Parkında gerçekleşti.

Programa; Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, ilgili kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri Darıca Aslan Çimento İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Halk Oyunları Gösterisi ile karşılandılar.

Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyelerinin yerlerini almalarının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın açılış konuşmalarıyla ve sonrasında da Vali Seddar Yavuz’un ÖNEM Projesinin anlam ve önemine değindiği hitaplarıyla devam etti.

Konuşmaların ardından Darıca Zeki Gezer Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Bağlama Topluluğu ve Korosu’nun müzikali ve Kazım Karabekir Anaokulu öğrencilerinin ‘Ay Yıldızlı Bayrağım’ isimli gösterisi davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

Darıca ÖNEM Yürütme Kurulu Üyeleri ve Proje Hamilerine başarı ve teşekkür takdiminin yapılmasının akabinde toplu hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

Darıca ÖNEM Sergisinin açılışı sonrası program, Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından stantların gezilmesi ile sonlandırıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.