Oğuzhan Uğur: ''Bu program beni zorla solcu yapacak ha''

Dünya 11.01.2023 - 17:51, Güncelleme: 11.01.2023 - 17:59
 

Oğuzhan Uğur: ''Bu program beni zorla solcu yapacak ha''

KOCAELİ HABERİ
Babala TV ismi altında youtube üzerinden yayın yapan ve "Mevzular açık mikrofon" adlı programı milyonlar tarafından izlenen Oğuzhan Uğur, program yaptığı salonun AVM yönetimi tarfından iptal edilmesi üzerine twitter sayfasından tepki gösterdi..  Oğuzhan Uğur tepkisinde şu ifadelere yer verdi; "Abdullatif Şener Ak parti kurucularındandı. Şimdi Chp Milletvekili. 16sında konuğumuz oluyor. Bu bi başvuru tiviti değil. Çünkü salon, avm yönetimi tarafından son dakika iptal edildi. Başvurular salon bulunca. Bu program beni zorla solcu yapacak ha. Resmen slogan atasım var şu an"  Abdullatif Şener Ak parti kurucularındandı. Şimdi Chp Milletvekili. 16sında konuğumuz oluyor. Bu bi başvuru tiviti değil. Çünkü salon, avm yönetimi tarafından son dakika iptal edildi. Başvurular salon bulunca. Bu program beni zorla solcu yapacak ha. Resmen slogan atasım var şu an— Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) January 11, 2023  
KOCAELİ HABERİ

Babala TV ismi altında youtube üzerinden yayın yapan ve "Mevzular açık mikrofon" adlı programı milyonlar tarafından izlenen Oğuzhan Uğur, program yaptığı salonun AVM yönetimi tarfından iptal edilmesi üzerine twitter sayfasından tepki gösterdi.. 

Oğuzhan Uğur tepkisinde şu ifadelere yer verdi;

"Abdullatif Şener Ak parti kurucularındandı. Şimdi Chp Milletvekili. 16sında konuğumuz oluyor. Bu bi başvuru tiviti değil. Çünkü salon, avm yönetimi tarafından son dakika iptal edildi. Başvurular salon bulunca. Bu program beni zorla solcu yapacak ha. Resmen slogan atasım var şu an" 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.