O PROGRAMDA YENİDEN BULUŞUYORLAR

Magazin - Cemiyet 04.12.2023 - 18:09, Güncelleme: 04.12.2023 - 18:09
 

O PROGRAMDA YENİDEN BULUŞUYORLAR

KOCAELİ HABERİ
Altı yıl önce popüler gezi ve eğlence programı "Dünya Güzellerim" ile bir araya gelen ünlü sanatçılar Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, aynı formatla tekrar bir araya geliyor. Bu sefer program, YouTube üzerinden izleyicilerle buluşacak. Bloom Medya tarafından hazırlanan ve yeni adıyla "Dünya Güzelleri Masada" olan programda üç ünlü isim, magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarıyla değerlendirecek. Daha önce Hindistan, Nepal ve Vietnam gibi ülkeleri ziyaret ederek farklı kültürleri tanıyan Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, bu kez sohbet programında keyifli anlar yaşatacak. Programın çekimlerinin kısa süre içinde başlayacağı açıklandı. Ünlü sanatçılar, "Dünya Güzelleri Masada" ile izleyicilere keyifli sohbetler ve eğlenceli içerikler sunmaya hazırlanıyor. Programın YouTube platformunda yayınlanacak olması, izleyicilere daha geniş bir kitleye ulaşma imkanı tanıması bekleniyor.
KOCAELİ HABERİ

Altı yıl önce popüler gezi ve eğlence programı "Dünya Güzellerim" ile bir araya gelen ünlü sanatçılar Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, aynı formatla tekrar bir araya geliyor. Bu sefer program, YouTube üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Bloom Medya tarafından hazırlanan ve yeni adıyla "Dünya Güzelleri Masada" olan programda üç ünlü isim, magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarıyla değerlendirecek. Daha önce Hindistan, Nepal ve Vietnam gibi ülkeleri ziyaret ederek farklı kültürleri tanıyan Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, bu kez sohbet programında keyifli anlar yaşatacak.

Programın çekimlerinin kısa süre içinde başlayacağı açıklandı. Ünlü sanatçılar, "Dünya Güzelleri Masada" ile izleyicilere keyifli sohbetler ve eğlenceli içerikler sunmaya hazırlanıyor. Programın YouTube platformunda yayınlanacak olması, izleyicilere daha geniş bir kitleye ulaşma imkanı tanıması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.