O KAHVALTININ ÜCRETİNİ KUZEY KAFKASLILAR DERNEĞİ ÜYELERİ KENDİLERİ ÖDEMİŞ

Dünya 06.11.2023 - 17:17, Güncelleme: 06.11.2023 - 17:17
 

O KAHVALTININ ÜCRETİNİ KUZEY KAFKASLILAR DERNEĞİ ÜYELERİ KENDİLERİ ÖDEMİŞ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
05.10.2023 tarihinde "BÜYÜKGÖZ'DEN ONLARA BELEDİYE TESİSİNDE KAHVALTI" manşeti ile yaptığımız haberde şu ifadelere yer vermiştik; 2024 yerel seçimlerine giderken, tekrar Gebze Belediye Başkanı seçilmek için çalışma başlatan Zinnur Büyükgöz bir taraftan iş yeri ve ev ziyaretlerini sıklaştırırken diğer taraftan da Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşmalar gerçekleştiriyor. Gebze Belediyesinin Eskihisarda deniz kenarındaki Güzide kafe Restaurantta bu sabah Gebze Kuzey Kafkaslılar Derneği yönetimi ve üyelerini sabah kahvaltısında ağırlayan Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medya sayfasından "Gebze Kuzey Kafkaslılar Derneği'ni Güzide Kalealtı'nda ağırladık. Kıymetli hemşehrilerimizle hasbihâl eyleyip #Gebze'mizde ürettiğimiz hizmet ve eserleri anlattık." sözleri ile paylaştı.. Ve tabi ki Gebzeli takipçileri ise bu kahvaltının maaliyetini ve bu maaliyetin nereden karşılandığını da merak etti..  O KAHVALTININ ÜCRETİNİ KUZEY KAFKASLILAR DERNEĞİ ÜYELERİ KENDİLERİ ÖDEMİŞ Bu haberimizden sonra Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği 2.Başkanı Avukat İsmet Furkan Özçayan'dan aşağıdaki açıklama geldi; "Ben Gebze Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği 2.Başkanı Avukat İsmet Furkan Özçayan, 05.11.2023 tarihli “ Büyükgöz’den Onlara Belediye Tesisinde Kahvaltı” başlıklı haberinize istinaden tekzip işlemi yapmanız için bu yazıyı yazıyorum . Biz Gebze’de yaşayan Kafkas-Çerkes halklarını temsil eden bir derneğiz. Öncelikle haberiniz hukuki açıdan ve gazetecilik etiği açısından çok talihsiz bir haber olmuştur. Bahse konu kahvaltı Derneğimiz tarafından düzenlenmiştir. Kahvaltı ücretlerini her üye kahvaltı sonunda kendisi ödemiştir. Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz de kahvaltı davetimize icabet etmişlerdir. Davete icabetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ancak kahvaltı ücretleri dernek üyeleri tarafından ayrı ayrı ve bizzat kasada ödenmiştir."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

05.10.2023 tarihinde "BÜYÜKGÖZ'DEN ONLARA BELEDİYE TESİSİNDE KAHVALTI" manşeti ile yaptığımız haberde şu ifadelere yer vermiştik;

2024 yerel seçimlerine giderken, tekrar Gebze Belediye Başkanı seçilmek için çalışma başlatan Zinnur Büyükgöz bir taraftan iş yeri ve ev ziyaretlerini sıklaştırırken diğer taraftan da Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşmalar gerçekleştiriyor.

Gebze Belediyesinin Eskihisarda deniz kenarındaki Güzide kafe Restaurantta bu sabah Gebze Kuzey Kafkaslılar Derneği yönetimi ve üyelerini sabah kahvaltısında ağırlayan Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medya sayfasından "Gebze Kuzey Kafkaslılar Derneği'ni Güzide Kalealtı'nda ağırladık. Kıymetli hemşehrilerimizle hasbihâl eyleyip #Gebze'mizde ürettiğimiz hizmet ve eserleri anlattık." sözleri ile paylaştı..

Ve tabi ki Gebzeli takipçileri ise bu kahvaltının maaliyetini ve bu maaliyetin nereden karşılandığını da merak etti.. 

O KAHVALTININ ÜCRETİNİ KUZEY KAFKASLILAR DERNEĞİ ÜYELERİ KENDİLERİ ÖDEMİŞ

Bu haberimizden sonra Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği 2.Başkanı Avukat İsmet Furkan Özçayan'dan aşağıdaki açıklama geldi;

"Ben Gebze Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği 2.Başkanı Avukat İsmet Furkan Özçayan, 05.11.2023 tarihli “ Büyükgöz’den Onlara Belediye Tesisinde Kahvaltı” başlıklı haberinize istinaden tekzip işlemi yapmanız için bu yazıyı yazıyorum .

Biz Gebze’de yaşayan Kafkas-Çerkes halklarını temsil eden bir derneğiz. Öncelikle haberiniz hukuki açıdan ve gazetecilik etiği açısından çok talihsiz bir haber olmuştur. Bahse konu kahvaltı Derneğimiz tarafından düzenlenmiştir. Kahvaltı ücretlerini her üye kahvaltı sonunda kendisi ödemiştir. Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz de kahvaltı davetimize icabet etmişlerdir. Davete icabetlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ancak kahvaltı ücretleri dernek üyeleri tarafından ayrı ayrı ve bizzat kasada ödenmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.