NURAY KÜFÜDÜR'DEN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Güncel 04.06.2023 - 22:05, Güncelleme: 04.06.2023 - 22:12
 

NURAY KÜFÜDÜR'DEN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ
GİRİB-Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneğinin Kocaeli şube Başkanı ve yönetim kurulu tanıtımı kahvaltısına katılan Giresunlu iş insanı Estetik ve Güzellik Merkezi sahibi Nuray Küfüdür, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın ve GİRİP Genel Başkanı Kemal Tokmak ile birlikte çektirdiği fotoğraf karesini  sosyal medyadan şu iffadeler ile paylaştı; "GİRİB (Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği ) Kocaeli şube Başkanı ve yönetim kurulu tanıtımı kahvaltısında Giresunlu Hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Katılımları ile KOCAELİ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç.Dr Tahir BÜYÜKAKIN’a , Hazırlamış oldukları bu organizasyon ve Davetleri için GİRİP Genel Başkanı Kemal Tokmak ve Kocaeli Şube Başkanı İlhan Avutman’a çok teşekkür ediyorum. Giresunlu Hemşehrilerimizi en iyi şekilde temsil edecek ve Güzel işler yapacaklarından hiç şüphemiz yok. Programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor, tebrik ediyorum. Hayırlı olsun inşallah" 
KOCAELİ HABERİ

GİRİB-Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneğinin Kocaeli şube Başkanı ve yönetim kurulu tanıtımı kahvaltısına katılan Giresunlu iş insanı Estetik ve Güzellik Merkezi sahibi Nuray Küfüdür, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın ve GİRİP Genel Başkanı Kemal Tokmak ile birlikte çektirdiği fotoğraf karesini  sosyal medyadan şu iffadeler ile paylaştı;

"GİRİB (Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği ) Kocaeli şube Başkanı ve yönetim kurulu tanıtımı kahvaltısında Giresunlu Hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Katılımları ile KOCAELİ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç.Dr Tahir BÜYÜKAKIN’a , Hazırlamış oldukları bu organizasyon ve Davetleri için GİRİP Genel Başkanı Kemal Tokmak ve Kocaeli Şube Başkanı İlhan Avutman’a çok teşekkür ediyorum. Giresunlu Hemşehrilerimizi en iyi şekilde temsil edecek ve Güzel işler yapacaklarından hiç şüphemiz yok. Programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor, tebrik ediyorum. Hayırlı olsun inşallah" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.