NEVZAT GÜLMEN'İN ACI GÜNÜ

Yaşam 01.06.2024 - 17:59, Güncelleme: 01.06.2024 - 17:59
 

NEVZAT GÜLMEN'İN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe eski başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'in babası Yaşar Gülmen etti. Bir ssüreden beri hastanede yoğun bakım altında tedavi altında bulunan Yaşar Gülmen bugün yaşama veda etti. Yaşar Gülmen'in cenazesi 2 Haziran 2024 pazar günü Gebze Mehmet Akif Ersoy camiinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Osman Yılmaz mahallesi eski mezarlıktaki aile kabristaanlığına defnedilecektir. Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhum Yaşar Gülmen'e Allah'tan rahmet kederli Gülmen ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe eski başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'in babası Yaşar Gülmen etti.

Bir ssüreden beri hastanede yoğun bakım altında tedavi altında bulunan Yaşar Gülmen bugün yaşama veda etti. Yaşar Gülmen'in cenazesi 2 Haziran 2024 pazar günü Gebze Mehmet Akif Ersoy camiinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Osman Yılmaz mahallesi eski mezarlıktaki aile kabristaanlığına defnedilecektir.

Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhum Yaşar Gülmen'e Allah'tan rahmet kederli Gülmen ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.