NAZMİ ÖZMEN YILLAR SONRA FOTOĞRAF VERDİ

Siyaset 17.09.2023 - 12:12, Güncelleme: 17.09.2023 - 12:12
 

NAZMİ ÖZMEN YILLAR SONRA FOTOĞRAF VERDİ

KOCAELİ HABERİ
2010-2014 yılları arasında AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra Nazmi Özmen aktif siyaset veda eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen aradan geçen dokuz yılda medyada ve sosyal medyada fotoğraf karesi vermemeye özel bir itina göstermişti.. Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına yeni atanan İlçe Erhan Sarıdede kendsinden önce görev yapmış olan ilçe başkanlarını tek tek ziyaret etme programı kapsamında Nazmi Özmen'i de ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan "Önceki dönem ilçe Başkanlarımızdan Nazmi Özmen’i iş yerinde ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ederiz." paylaşımında bulundu.. Ve böyle Nazmi Özmen'de uzunca bir aradan sonra medya ve sosyal medyada yer almış oldu..
KOCAELİ HABERİ

2010-2014 yılları arasında AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra Nazmi Özmen aktif siyaset veda eden AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen aradan geçen dokuz yılda medyada ve sosyal medyada fotoğraf karesi vermemeye özel bir itina göstermişti..

Ak Parti Çayırova ilçe başkanlığına yeni atanan İlçe Erhan Sarıdede kendsinden önce görev yapmış olan ilçe başkanlarını tek tek ziyaret etme programı kapsamında Nazmi Özmen'i de ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan "Önceki dönem ilçe Başkanlarımızdan Nazmi Özmen’i iş yerinde ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ederiz." paylaşımında bulundu..

Ve böyle Nazmi Özmen'de uzunca bir aradan sonra medya ve sosyal medyada yer almış oldu..
Bir 2 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.