NAİL ÇİLER'DEN GEBZE İÇİN YENİ BİR TEKLİF DAHA

Siyaset 14.11.2023 - 06:28, Güncelleme: 14.11.2023 - 06:28
 

NAİL ÇİLER'DEN GEBZE İÇİN YENİ BİR TEKLİF DAHA

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler bugün TBMM'ye sunacağı kanun teklifi ile Gebze'nin il olmasını talep edecek. Nail Çiler konu ile ilgili yaptığı açıklamda "Bugün Gebze’mizin İl olması için verdiğim kanun teklifim üzerine TBMM Genel Kurulunda konuşacağım. TRT3 ve tv.tbmm.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz." dedi.. Geçtiğimiz dönem CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da, TBMM'ye "Gebze il olsun" teklifi sunmuş ama Ak Parti ile MHP Millertvekillerinin oyları ile reddedilmişti. Bugün de aynuı şekilde reddedilmesi bekleniyor..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler bugün TBMM'ye sunacağı kanun teklifi ile Gebze'nin il olmasını talep edecek.

Nail Çiler konu ile ilgili yaptığı açıklamda "Bugün Gebze’mizin İl olması için verdiğim kanun teklifim üzerine TBMM Genel Kurulunda konuşacağım. TRT3 ve tv.tbmm.gov.tr adresinden takip edebilirsiniz." dedi..

Geçtiğimiz dönem CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da, TBMM'ye "Gebze il olsun" teklifi sunmuş ama Ak Parti ile MHP Millertvekillerinin oyları ile reddedilmişti. Bugün de aynuı şekilde reddedilmesi bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.