NAİL ÇİLER İŞBAŞI YAPTI

Sağlık 31.08.2022 - 12:20, Güncelleme: 31.08.2022 - 12:20
 

NAİL ÇİLER İŞBAŞI YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler geçtiğimiz hafta yakalanmış olduğu Covid-19 virüsü nedeniyle evinde geçirdiği karantina ve tedavi süreci sonunda yaptırdığı PCR testi negatif çıkınca görevine dönerek mesaiye başladı.. Nail Çiler yaptığı açıklamada teşekkürlerini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; "Covid-19 sebebiyle bir süredir devam eden izolasyon sürecimi bugün itibariyle tamamladım. Bu süreçte arayan, soran, mesaj atan, çiçek gönderen, bir an önce şifa bulmam için organik gıda desteğinde bulunan tüm protokolümüze, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, OSB Başkanlarımıza, iş insanlarımıza, üyelerimize, çalışma arkadaşlarıma, dualarını yakınen hissettiğim tüm sevenlerime, en önemlisi süreçle yakından ilgilenen sağlık ekiplerimize, meslek komitelerimize ve tüm GTO personelimize gönülden teşekkür eder, bütün hastalara acil şifalar dilerim. İyi ki varsınız…"
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler geçtiğimiz hafta yakalanmış olduğu Covid-19 virüsü nedeniyle evinde geçirdiği karantina ve tedavi süreci sonunda yaptırdığı PCR testi negatif çıkınca görevine dönerek mesaiye başladı..

Nail Çiler yaptığı açıklamada teşekkürlerini dile getirerek şu ifadelere yer verdi;

"Covid-19 sebebiyle bir süredir devam eden izolasyon sürecimi bugün itibariyle tamamladım. Bu süreçte arayan, soran, mesaj atan, çiçek gönderen, bir an önce şifa bulmam için organik gıda desteğinde bulunan tüm protokolümüze, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, OSB Başkanlarımıza, iş insanlarımıza, üyelerimize, çalışma arkadaşlarıma, dualarını yakınen hissettiğim tüm sevenlerime, en önemlisi süreçle yakından ilgilenen sağlık ekiplerimize, meslek komitelerimize ve tüm GTO personelimize gönülden teşekkür eder, bütün hastalara acil şifalar dilerim. İyi ki varsınız…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.