Nail Çiler hemşerileriyle buluşacak

Siyaset 09.05.2023 - 13:55, Güncelleme: 09.05.2023 - 13:55
 

Nail Çiler hemşerileriyle buluşacak

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler yarın hemşerileriyle bir araya gelecek ve 14 Mayıs seçimleri için destek isteyecek. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, toplumun her kesimine ulaşmaya devam ediyor. Kocaeli’nin her ilçesinde aralıksız çalışan Nail Çiler, gittiği yerlerde herkee partisini, millet ittifakını ve kendsini anlatıyor.. Her gün birçok sivil toplum kuruluşu, esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla bir araya gelen Nail Çiler yarın da Muşlu hemşerileriyle bir araya gelecek. Darıca’nın Abdi İpekçi Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki Muşlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde saat 22.00’de bir araya gelecek ve 14 Mayıs seçimleri için destek isteyecek. Toplantıya katılımın yoğun olması bekleniyor
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler yarın hemşerileriyle bir araya gelecek ve 14 Mayıs seçimleri için destek isteyecek.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, toplumun her kesimine ulaşmaya devam ediyor. Kocaeli’nin her ilçesinde aralıksız çalışan Nail Çiler, gittiği yerlerde herkee partisini, millet ittifakını ve kendsini anlatıyor..

Her gün birçok sivil toplum kuruluşu, esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla bir araya gelen Nail Çiler yarın da Muşlu hemşerileriyle bir araya gelecek. Darıca’nın Abdi İpekçi Mahallesi Battal Gazi Caddesi’ndeki Muşlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde saat 22.00’de bir araya gelecek ve 14 Mayıs seçimleri için destek isteyecek. Toplantıya katılımın yoğun olması bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.