NAİL ÇİLER GEBZE'DEN BAŞKA HER YERDE

Siyaset 28.03.2024 - 15:00, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:00
 

NAİL ÇİLER GEBZE'DEN BAŞKA HER YERDE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kocaeli'nin Gebze hariç tüm ilçelerinde partisinin göstermiş olduğu belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarına iştirak ederek destek vermeye devam ediyor.. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gebze Belediye Başkan adayı olarak Nail Çiler'i ilan etmiş ama Nail Çiler, sağlık gerekçelerinin olduğunu ileri sürerek, aktif olarak sahalara inemeyeceğinden dolayı bu adaylık teklifini kabul etmemişti. Bunun üzerine Gebze'de belediye başkan adayı gösterilmemiş ve TİP Genel Başkanı Erkan Baş'a destek kararı alınmıştı. Öte yandan Nail Çiler, Kocaeli'nin dışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tuzla'da ki seçim çalışmalarına da destek vermişti. Nail Çiler bugün Dilovası'na giderek CHP Dilovası Belediye başkan adayı Yakup Törk'e destek verdi ve o anları sosyal medyadan "Dilovası İlçe Başkanımız Servet Turan, Belediye Başkan Adayımız Yakup Törk ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla esnaf ve vatandaşlarımızla birlikteydik. 1 Nisan'da her şey çok güzel olacak..." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Kocaeli'nin Gebze hariç tüm ilçelerinde partisinin göstermiş olduğu belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarına iştirak ederek destek vermeye devam ediyor..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gebze Belediye Başkan adayı olarak Nail Çiler'i ilan etmiş ama Nail Çiler, sağlık gerekçelerinin olduğunu ileri sürerek, aktif olarak sahalara inemeyeceğinden dolayı bu adaylık teklifini kabul etmemişti. Bunun üzerine Gebze'de belediye başkan adayı gösterilmemiş ve TİP Genel Başkanı Erkan Baş'a destek kararı alınmıştı.

Öte yandan Nail Çiler, Kocaeli'nin dışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Tuzla'da ki seçim çalışmalarına da destek vermişti.

Nail Çiler bugün Dilovası'na giderek CHP Dilovası Belediye başkan adayı Yakup Törk'e destek verdi ve o anları sosyal medyadan "Dilovası İlçe Başkanımız Servet Turan, Belediye Başkan Adayımız Yakup Törk ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla esnaf ve vatandaşlarımızla birlikteydik. 1 Nisan'da her şey çok güzel olacak..." sözleri ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.