MUZAFFER BIYIK'TAN COŞKULU TOPLANTI; BÜYÜKAKIN DARICA'DA MORAL BULDU

Siyaset 01.03.2024 - 19:51, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:01
 

MUZAFFER BIYIK'TAN COŞKULU TOPLANTI; BÜYÜKAKIN DARICA'DA MORAL BULDU

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Muzaffer Bıyık'ın bu akşam gerçekleştirdiği "2024 seçim beyannamesini açıklama toplantısı"na katılım çok yüksek oldu.. Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirbaş, Ak Parti MKYK yedek üyeleri Davut Şivillioğlu ve Mehmet Ali Okur ve KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte Muzaffer Bıyık'ın "2024 seçim beyannamesini açıklama toplantısı"na katılım sağlayan Kocaeli Büyükşehire Belediye başkanı ve başkan adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın oldukça mutlu olduğu bu coşkulu toplantıyı sosyal medyadan "Darıca Belediye Başkanımız ve yeniden başkan adayımız Muzaffer Bıyık'ın seçim beyannamesini dinledik. Hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dönemde Muzaffer kardeşimle uyum içinde, 7’den 70’e herkese hitap eden hizmet ve eserlerle ilçemize değer katmaya devam edeceğiz." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Muzaffer Bıyık'ın bu akşam gerçekleştirdiği "2024 seçim beyannamesini açıklama toplantısı"na katılım çok yüksek oldu..

Resim

Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirbaş, Ak Parti MKYK yedek üyeleri Davut Şivillioğlu ve Mehmet Ali Okur ve KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte Muzaffer Bıyık'ın "2024 seçim beyannamesini açıklama toplantısı"na katılım sağlayan Kocaeli Büyükşehire Belediye başkanı ve başkan adayı Doç.Dr.Tahir Büyükakın oldukça mutlu olduğu bu coşkulu toplantıyı sosyal medyadan "Darıca Belediye Başkanımız ve yeniden başkan adayımız Muzaffer Bıyık'ın seçim beyannamesini dinledik. Hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dönemde Muzaffer kardeşimle uyum içinde, 7’den 70’e herkese hitap eden hizmet ve eserlerle ilçemize değer katmaya devam edeceğiz." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.