MUZAFFER BIYIK'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Siyaset 01.05.2023 - 13:57, Güncelleme: 01.05.2023 - 14:15
 

MUZAFFER BIYIK'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a bu sabah düzenlemiş olduğu kahvaltılı basın toplantsında doğum günü sürprizi yapıldı.. Başkan Bıyık çok duygulandığı bu sürprizi sosyal medyadan "Dört yıllık çalışmalarımızı ve seçim dönemini değerlendirdiğimiz basın toplantımıza; Milletvekillerimiz Sn. Cemil Yaman, Sn. İlyas Şeker ve Milletvekili Adayımız Sn. Yasemin Özdemir ile birlikte katılarak bölgemizdeki basın mensuplarıyla bir araya geldik. Davetimize icabet eden tüm basın mensuplarına katılımlarından ve bugün doğum günü olmam nedeniyle yapmış oldukları sürprizden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a bu sabah düzenlemiş olduğu kahvaltılı basın toplantsında doğum günü sürprizi yapıldı..

Başkan Bıyık çok duygulandığı bu sürprizi sosyal medyadan "Dört yıllık çalışmalarımızı ve seçim dönemini değerlendirdiğimiz basın toplantımıza; Milletvekillerimiz Sn. Cemil Yaman, Sn. İlyas Şeker ve Milletvekili Adayımız Sn. Yasemin Özdemir ile birlikte katılarak bölgemizdeki basın mensuplarıyla bir araya geldik. Davetimize icabet eden tüm basın mensuplarına katılımlarından ve bugün doğum günü olmam nedeniyle yapmış oldukları sürprizden ötürü teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
Bir 12 kişi ve kürsü görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.