MÜRSEL SEVİNDİK GELİN GÖNDERDİ

Magazin - Cemiyet 02.09.2022 - 23:55, Güncelleme: 03.09.2022 - 00:08
 

MÜRSEL SEVİNDİK GELİN GÖNDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesi spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Sevindik Spor Kulübünün sahibi Mürsel Sevindik'in kızı Seher Sevindik ile Gökhan Sarı yaşamlarını birleştirdiler.. Seher ve Gökhan genç çiftinin bu akşam Gebze Sporköy tesislerinde gerçekleşen düğün törenine başta Çayırova eski Belediye Başkanı Yaşar Alkan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve başkan vekili Raif Öztürk, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay, ilçe başkan yardımcısı İlyas Kadik ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti Çayırova Belediye Meclis üyesi Zafer Alkan olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağlayarak, Sevindik ve Sarı ailesinin sevinçlerini paylaşarak saadet ve mutluluk dileklerini bildirdiler.. Seher ve Gökhan'a yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesi spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Sevindik Spor Kulübünün sahibi Mürsel Sevindik'in kızı Seher Sevindik ile Gökhan Sarı yaşamlarını birleştirdiler..

Seher ve Gökhan genç çiftinin bu akşam Gebze Sporköy tesislerinde gerçekleşen düğün törenine başta Çayırova eski Belediye Başkanı Yaşar Alkan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve başkan vekili Raif Öztürk, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay, ilçe başkan yardımcısı İlyas Kadik ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti Çayırova Belediye Meclis üyesi Zafer Alkan olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağlayarak, Sevindik ve Sarı ailesinin sevinçlerini paylaşarak saadet ve mutluluk dileklerini bildirdiler..

Seher ve Gökhan'a yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.