MİNİ BİR MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ

Siyaset 29.04.2023 - 16:22, Güncelleme: 29.04.2023 - 16:22
 

MİNİ BİR MİTİNG HAVASINDA GEÇTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti’de mahalle seçim irtibat büroları da coşku içerisinde, mini birer miting havasında geçiyor. Yeniköy’de yağmura rağmen yoğun kalabalıkla gerçekleştirilen açılışta konuşan Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “AK Parti, milletin partisi. Bu sevgi de bunun en büyük göstergesi” dedi AK Parti’de mahalle seçim irtibat büroları da coşku içerisinde, mini birer miting havasında geçiyor. Son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın katılımıyla Başiskele Yeniköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa ayrıca Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve teşkilat üyeleri katıldı. MİLLETİMİZ KARARINI VERDİ Yağmura rağmen gerçekleştirilen açılışta konuşan AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, “Esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, vatandaş buluşmaları ile günümüzü geçiriyoruz. Bunu seçim öncesi değil, yılın tamamında gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızda artık her şeyi net olarak görüyor ve kendi kararını vermiş” dedi. BAŞİSKELE KARARINI VERMİŞ “Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çok önemli bir seçime giriyoruz” diyen Yılmaz, “Bugün Başiskele’deyiz. Ve görüyoruz ki Başiskele Türkiye Yüzyılı için hazır, Kocaeli Türkiye Yüzyılı için hazır, tabii ki Türkiye, Türkiye Yüzyılı için hazır. Biz inşallah bu güzel vizyonla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 14 Mayıs'ta bu seçimi yine alacağız” dedi.  
KOCAELİ HABERİ

AK Parti’de mahalle seçim irtibat büroları da coşku içerisinde, mini birer miting havasında geçiyor. Yeniköy’de yağmura rağmen yoğun kalabalıkla gerçekleştirilen açılışta konuşan Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “AK Parti, milletin partisi. Bu sevgi de bunun en büyük göstergesi” dedi

AK Parti’de mahalle seçim irtibat büroları da coşku içerisinde, mini birer miting havasında geçiyor. Son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın katılımıyla Başiskele Yeniköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa ayrıca Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve teşkilat üyeleri katıldı.

MİLLETİMİZ KARARINI VERDİ

Yağmura rağmen gerçekleştirilen açılışta konuşan AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, “Esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, vatandaş buluşmaları ile günümüzü geçiriyoruz. Bunu seçim öncesi değil, yılın tamamında gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızda artık her şeyi net olarak görüyor ve kendi kararını vermiş” dedi.

BAŞİSKELE KARARINI VERMİŞ

“Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çok önemli bir seçime giriyoruz” diyen Yılmaz, “Bugün Başiskele’deyiz. Ve görüyoruz ki Başiskele Türkiye Yüzyılı için hazır, Kocaeli Türkiye Yüzyılı için hazır, tabii ki Türkiye, Türkiye Yüzyılı için hazır. Biz inşallah bu güzel vizyonla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 14 Mayıs'ta bu seçimi yine alacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.