Milli Takım için Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler kararı!

Spor 17.06.2024 - 17:10, Güncelleme: 17.06.2024 - 17:19
 

Milli Takım için Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler kararı!

KOCAELİ HABERİ
Gürcistan maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da Teknik Direktör Montella'nın kafasındaki ilk 11 de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Teknik Direktör Montella'nın Gürcistan maçında sakatlığı düzelen Fenerbahçeli yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu ile Polonya karşısında ikinci yarı oyuna giren ve performansıyla beğeni toplayan Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'i sahaya sürmeye hazırlandığı öğrenildi. fotoğraf:tff.org
KOCAELİ HABERİ

Gürcistan maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da Teknik Direktör Montella'nın kafasındaki ilk 11 de yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Teknik Direktör Montella'nın Gürcistan maçında sakatlığı düzelen Fenerbahçeli yıldız futbolcu Ferdi Kadıoğlu ile Polonya karşısında ikinci yarı oyuna giren ve performansıyla beğeni toplayan Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'i sahaya sürmeye hazırlandığı öğrenildi.
fotoğraf:tff.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.