Milli Sporcumuz Eray Şamdan yeni hedefini açıkladı

Spor 26.03.2023 - 18:18, Güncelleme: 26.03.2023 - 18:18
 

Milli Sporcumuz Eray Şamdan yeni hedefini açıkladı

KOCAELİ HABERİ
22-26 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenen “2023 Avrupa Büyükler Şampiyonası’nda” Eray Şamdan bronz madalya kazandı. Olimpiyat gururumuz, Dünya ve Avrupa Şampiyonumuz Eray Şamdan geçtiğimiz günlerde katıldığı Avrupa şampiyonasında da Bronz Madalya kazanarak ülkesine madalya ile dönmeyi başardı.. Darıca Belediyesi Spor Kulübü karete sporcusu olan Eray şamdan bundan sonraki hedefini sosyal medyadan "Avrupa Şampiyonası’nı bronz madalya ile noktaladım. Desteğini esirgemeyen ve tebriklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. 2023 Avrupa Oyunları için hazırlıklar başlasın." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

22-26 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenen “2023 Avrupa Büyükler Şampiyonası’nda” Eray Şamdan bronz madalya kazandı.

Olimpiyat gururumuz, Dünya ve Avrupa Şampiyonumuz Eray Şamdan geçtiğimiz günlerde katıldığı Avrupa şampiyonasında da Bronz Madalya kazanarak ülkesine madalya ile dönmeyi başardı..

Darıca Belediyesi Spor Kulübü karete sporcusu olan Eray şamdan bundan sonraki hedefini sosyal medyadan "Avrupa Şampiyonası’nı bronz madalya ile noktaladım. Desteğini esirgemeyen ve tebriklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. 2023 Avrupa Oyunları için hazırlıklar başlasın." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.