MİLLİ OYUNCU BEŞİKTAŞ'A ÇOK YAKIN

Bilim-Teknoloji 19.06.2023 - 10:25, Güncelleme: 19.06.2023 - 10:25
 

MİLLİ OYUNCU BEŞİKTAŞ'A ÇOK YAKIN

KOCAELİ HABERİ
Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak için Brentford ile görüşmelere devam ettiği kaydedildi. Beşiktaş, forvet transferinde Halil Dervişoğlu için ısrarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar takımdaki yerli oyuncu kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş’a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim, İngiliz kulübü Brentford ile bonservis pazarlığını sürdürüyor. GALATASARAY'DA OYNAMIŞTI Halil Dervişoğlu, daha önce Süper Lig ekibi Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti. GEÇEN YILI BURNLEY'DE GEÇİRDİ 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezonu kiralık olarak Burnley'de geçirdi. Halil Dervişoğlu, Burnley'de süre aldığı 9 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı. Brentford ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek milli oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.
KOCAELİ HABERİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak için Brentford ile görüşmelere devam ettiği kaydedildi.

Beşiktaş, forvet transferinde Halil Dervişoğlu için ısrarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar takımdaki yerli oyuncu kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. 23 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş’a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.

Siyah-beyazlı yönetim, İngiliz kulübü Brentford ile bonservis pazarlığını sürdürüyor.

GALATASARAY'DA OYNAMIŞTI

Halil Dervişoğlu, daha önce Süper Lig ekibi Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti.

GEÇEN YILI BURNLEY'DE GEÇİRDİ

23 yaşındaki futbolcu, geçen sezonu kiralık olarak Burnley'de geçirdi. Halil Dervişoğlu, Burnley'de süre aldığı 9 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

Brentford ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek milli oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.