Milletvekili Çakır'dan çağrı

Siyaset 23.05.2023 - 09:21, Güncelleme: 23.05.2023 - 09:21
 

Milletvekili Çakır'dan çağrı

KOCAELİ HABERİ
Milletvekili Çakır: “Türkiye’yi belirsizliğe sürüklemeyelim” AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İzmit’te vatandaşlarla bir araya gelerek 28 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Milletvekili Çakır, “İstikrarı devam ettirelim, Türkiye’yi belirsizliğe sürüklemeyelim” dedi. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmalarını İzmit’te sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Konya Çamlıcalılar Derneği’ni ziyaret etti. 28. Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Efe ve teşkilat yöneticileriyle birlikte İzmit’te ev ev dolaşan Çakır, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde vatandaşları oy kullanmaya ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya davet etti. “TÜRKİYE’Yİ BELİRSİZLİĞE SÜRÜKLEMEYELİM” AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da hep birlikte sandığa gitmeliyiz. İrademizi sandığa yansıtalım. Bugün dünyada bir lider problemi yaşanıyor. Bizim böyle bir problemimiz yok. Hangi siyasi görüşe ait olursak olalım, Türkiye’yi belirsizliğe ve istikrarsızlığa sürüklemeyelim. Böyle bir lidere sahipken oylarımızla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olalım. Yarınlar bizimdir. Türkiye Yüzyılı vizyonunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile ülkemizi daha da ileriye taşıyalım” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Milletvekili Çakır: “Türkiye’yi belirsizliğe sürüklemeyelim”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İzmit’te vatandaşlarla bir araya gelerek 28 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Milletvekili Çakır, “İstikrarı devam ettirelim, Türkiye’yi belirsizliğe sürüklemeyelim” dedi.

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmalarını İzmit’te sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Konya Çamlıcalılar Derneği’ni ziyaret etti. 28. Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Efe ve teşkilat yöneticileriyle birlikte İzmit’te ev ev dolaşan Çakır, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde vatandaşları oy kullanmaya ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya davet etti.

“TÜRKİYE’Yİ BELİRSİZLİĞE SÜRÜKLEMEYELİM”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da hep birlikte sandığa gitmeliyiz. İrademizi sandığa yansıtalım. Bugün dünyada bir lider problemi yaşanıyor. Bizim böyle bir problemimiz yok. Hangi siyasi görüşe ait olursak olalım, Türkiye’yi belirsizliğe ve istikrarsızlığa sürüklemeyelim. Böyle bir lidere sahipken oylarımızla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olalım. Yarınlar bizimdir. Türkiye Yüzyılı vizyonunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile ülkemizi daha da ileriye taşıyalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.