Milletvekili Çakır: ''Erdoğan’ın millete hizmet yolculuğu devam edecek''

Siyaset 25.05.2023 - 02:02, Güncelleme: 25.05.2023 - 02:02
 

Milletvekili Çakır: ''Erdoğan’ın millete hizmet yolculuğu devam edecek''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Körfez’de bir araya geldiği vatandaşlardan 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Büyük Türkiye Zaferi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri çalışmalarını Körfez ilçesinde sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Anadolu Döküm Sanayi A.Ş. firmasını ziyaret etti. Fabrikada işçilerle bir araya gelen Milletvekili Çakır bu programın ardından Körfez Muşlular Derneği ve Körfez Kuzey Mahallesi Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat yöneticileriyle birlikte ilçede vatandaşlarla buluşan Milletvekili Sami Çakır, “28 Mayıs’ta mutlaka sandığa giderek oyumuzu kullanalım” dedi. “HEP MİLLETİNDEN GÜÇ ALDI, MİLLETİYLE YOL YÜRÜDÜ” AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Son 21 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’de hayata geçirilen atılım ve yatırımları anlattığımız zaman, en muhalif düşünceye sahip kişinin dahi elini vicdanına koyduğunda Cumhurbaşkanımızın hakkını teslim ettiğini görüyoruz. Hemşerilerimizin Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenini ve teveccühünü görüyoruz. Pazar günü hep birlikte destek olmak için sandığa giderek oyumuzu kullanacağız. İnanıyorum ki, milletimiz sandıkları patlatarak tarihi bir oy farkı ile Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını açacaktır. Cumhurbaşkanımız hep milletinden güç aldı. Milleti ile yol yürüdü ve sadece milletinden emir aldı. Pazar günü de yine milletinden alacağı güçlü bir destek ile inşallah hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Körfez’de bir araya geldiği vatandaşlardan 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Büyük Türkiye Zaferi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri çalışmalarını Körfez ilçesinde sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Anadolu Döküm Sanayi A.Ş. firmasını ziyaret etti. Fabrikada işçilerle bir araya gelen Milletvekili Çakır bu programın ardından Körfez Muşlular Derneği ve Körfez Kuzey Mahallesi Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat yöneticileriyle birlikte ilçede vatandaşlarla buluşan Milletvekili Sami Çakır, “28 Mayıs’ta mutlaka sandığa giderek oyumuzu kullanalım” dedi.

“HEP MİLLETİNDEN GÜÇ ALDI, MİLLETİYLE YOL YÜRÜDÜ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Son 21 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’de hayata geçirilen atılım ve yatırımları anlattığımız zaman, en muhalif düşünceye sahip kişinin dahi elini vicdanına koyduğunda Cumhurbaşkanımızın hakkını teslim ettiğini görüyoruz. Hemşerilerimizin Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenini ve teveccühünü görüyoruz. Pazar günü hep birlikte destek olmak için sandığa giderek oyumuzu kullanacağız. İnanıyorum ki, milletimiz sandıkları patlatarak tarihi bir oy farkı ile Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını açacaktır. Cumhurbaşkanımız hep milletinden güç aldı. Milleti ile yol yürüdü ve sadece milletinden emir aldı. Pazar günü de yine milletinden alacağı güçlü bir destek ile inşallah hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.