MİLLET İTTİFAKI'NDAN İKİNCİ TUR ZİRVESİ

Gündem 17.05.2023 - 19:44, Güncelleme: 17.05.2023 - 19:44
 

MİLLET İTTİFAKI'NDAN İKİNCİ TUR ZİRVESİ

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı liderleri CHP Genel Merkezi‘nde ikinci tur stratejisi için 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Millet İttifakı liderleri ile cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur seçim stratejisi toplantısı CHP Genel Merkezi’nde yapıldı. İkinci tur öncesi seçim kampanyasında ele alınacak stratejinin masaya yatırıldığı toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri sonuçları değerlendirildi. Ayrıca 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için yürütülecek kampanya çalışmaları görüşüldü.
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı liderleri CHP Genel Merkezi‘nde ikinci tur stratejisi için 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Millet İttifakı liderleri ile cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur seçim stratejisi toplantısı CHP Genel Merkezi’nde yapıldı.

İkinci tur öncesi seçim kampanyasında ele alınacak stratejinin masaya yatırıldığı toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri sonuçları değerlendirildi.

Ayrıca 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için yürütülecek kampanya çalışmaları görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.