MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ; Kocaeli tam kadroydu

Siyaset 11.11.2023 - 23:27, Güncelleme: 11.11.2023 - 23:27
 

MHP'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ; Kocaeli tam kadroydu

KOCAELİ HABERİ
MHP'nin “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla başlattığı mahalli idareler seçimlerine hazırlık çalışmalarının ikincisi Trakya, İstanbul ve Kocaeli Milletvekilleri, Bölge MYK ve MDK üyeleri, belde, ilçe ve il başkanları, belde, ilçe ve il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, ilçe ve il çalışma grupları, belde, ilçe ve il belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile bu akşam İstanbul Yeşilköy Wow Otel'de gerçekleştirildi.. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirbaş ve il içe karmayları ile birlikte "2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temalı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına katılım sağladılar.. Saffet Sancaklı bu toplantı sonrasında yaptığı açıklamada "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temalı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte yer aldığımız toplantıya katılan dava arkadaşlarımıza, ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. Üç Hilal’in gölgesinde toplanmış ülkücüler olarak Anadolu’ya hizmet görevimize durmadan, yorulmadan devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi..  
KOCAELİ HABERİ

MHP'nin “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla başlattığı mahalli idareler seçimlerine hazırlık çalışmalarının ikincisi Trakya, İstanbul ve Kocaeli Milletvekilleri, Bölge MYK ve MDK üyeleri, belde, ilçe ve il başkanları, belde, ilçe ve il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, ilçe ve il çalışma grupları, belde, ilçe ve il belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile bu akşam İstanbul Yeşilköy Wow Otel'de gerçekleştirildi..

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirbaş ve il içe karmayları ile birlikte "2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temalı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına katılım sağladılar..

Saffet Sancaklı bu toplantı sonrasında yaptığı açıklamada "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temalı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte yer aldığımız toplantıya katılan dava arkadaşlarımıza, ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. Üç Hilal’in gölgesinde toplanmış ülkücüler olarak Anadolu’ya hizmet görevimize durmadan, yorulmadan devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.