MHP KOCAELİ ESKİ İL BAŞKANI CELALETTİN YAYLAK'IN ACI GÜNÜ

Yaşam 24.02.2024 - 10:23, Güncelleme: 24.02.2024 - 10:28
 

MHP KOCAELİ ESKİ İL BAŞKANI CELALETTİN YAYLAK'IN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
MHP Kocaeli eski il başkanı Celalettin Yaylak'ın babası Celal Yaylak yaşamını yetirdi. Celalettin Yaylak bu acı haberini sosyal medyadan "Kıymetli babam Celal Yaylak rahmeti rahmana kavuşmuştur. Rabbim mekanını cennet eylesin. Cenaze memleketimiz Ordu’da defnedilecektir." ifadeleri ile paylaştı. Kocaeli haberi gazetesi olarak merhum Celal Yaylak'a Allah'tan rahmet, kederli Yaylak ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

MHP Kocaeli eski il başkanı Celalettin Yaylak'ın babası Celal Yaylak yaşamını yetirdi.

Celalettin Yaylak bu acı haberini sosyal medyadan "Kıymetli babam Celal Yaylak rahmeti rahmana kavuşmuştur. Rabbim mekanını cennet eylesin. Cenaze memleketimiz Ordu’da defnedilecektir." ifadeleri ile paylaştı.

Kocaeli haberi gazetesi olarak merhum Celal Yaylak'a Allah'tan rahmet, kederli Yaylak ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.